2777
2789
عنوان

از دست دادن ....💔

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 28 پست
من تو ١٨ هفته اين بلا سرم اومد الان تبديل شدم ب ي ادم افسرده و عصبي الان دوهفته گذشته تازه من بچه ه ...

خیلی درد بدیه انگاری یه کاری رو نتونستی درست انجام بدی و از دستش داده باشی😭😭😭😭😭خدا بهت بچه سالم و صحیح بده برای منم جای پسرم رو‌پر کنه😓

عزیزم. با تمام وجود درکت میکنم. بعد 8سال ناباروری با 3 تا آی یو آی ناموفق، سرچهارمی موفق شدم. بچه ای ...

عزيزم منم دوبار سقط داشتم دومي ١٨ هفته بود نميدونم چرا يهويي اينطور شدم نميدوني دليل تو چي بود؟

من الان انقد افسرده و عصبي ام خيلي داغونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم. با تمام وجود درکت میکنم. بعد 8سال ناباروری با 3 تا آی یو آی ناموفق، سرچهارمی موفق شدم. بچه ای ...

از ته قلبم میخام سال دیگ همین موقع نی نی ات تو بغلت باشه ،و تجربن سقط و از دست دادن هیچ مادری نکشه ،ممنونم از همدردیت عزیزم🌹♥️

عزيزم منم دوبار سقط داشتم دومي ١٨ هفته بود نميدونم چرا يهويي اينطور شدم نميدوني دليل تو چي بود؟ من ...

من جفت رو فرستادم پاتولوژی ،تا یه ماه گفتن جوابش میاد بعد اونم میخام آزمایشات ایمنی و انعقادی بدم هم خودم هم همسرم تصمیم داریم دلیلشو بفهمیم ،مامانم به خاطر اینکه اول بارداریم سرما خوردم شدید میگه اون بچه رو گرفت عفونت باعث شد اینجوری بشه ،ولی من میگم همش مربوط به این واکسنهای کروناست....

من جفت رو فرستادم پاتولوژی ،تا یه ماه گفتن جوابش میاد بعد اونم میخام آزمایشات ایمنی و انعقادی بدم هم ...

جفت منم فرستادن پاتولوژي

ازمايشاي ژنتيك و عفونت رو دادم ولي ازمايشاي ايمني انعقادي هنوز ازم نگرفتن تا ي ماه از سقط بگذره

دقیقا چند روز بعد غربالگری ایست قلبی کرده تو ۱۴هفته و پنج روز و من هیچ علائمی نداشتم و عین نفهما بچه ...

اخی عزیزممم 🖤خودتو انقدر عذاب نده. میدونم بالاخره بچه از دست دادی و ب عنوان یه مادر درکت میکنم

ولی فعلا تنها کاری ک میتونی کنی اینکه براش فاتحه بخونی و امیدوار باشی ک پیش خدا حالش خوبه😩😭😭😭😭

چند سالته؟ الان ي دختر داري؟

من یه ماه دیگ سی سالم میشه یه دختر ده ساله دارم با یه پسر پنج ساله ،این بارداریمم خدا خاسته بود قبلش برنامه برای فرزندآوری نداشتیم ولی بعدش خیلی خوشحال شدیم  وقتی هم سقط شد از اینکه اولش ناراحت شدم عذاب وجدان گرفتم ولی من با تمام جود دوسش داشتم حتی دلم نمیخاست خاری تو انگشت بچه هام بره ....

من تو ١٨ هفته اين بلا سرم اومد الان تبديل شدم ب ي ادم افسرده و عصبي الان دوهفته گذشته تازه من بچه ه ...

چرااینطورشده؟کارسنگین کردی؟

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏