2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 51 پست
حاضری با پسری که تعهد داره. اما درآمد متوسطی داره ازدواج کنی. و زندگی را با هم بسازید؟ این هم بدون ...

خب سوال اول مثلا درآمدش چقدره؟؟؟

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مثلا دانشجو باشه سال آخر. الان ۸.۵

با ۸.۵ چجوری میخاد ی زندگی رو بگردونه؟؟؟

بر فرض دختر هم ۸ حقوقش باشه 

شما فکر کنم از قیمت ها خبر نداری؟؟

با این ۸ تومن چجوری میخاد خونه بگیره 

خرید هم نه رهن هم نه اجاره 

الان ی خونه ۲۰ متری توی بدترین جای تهران ۲۰ پول پیشش ماهی دو تومنم اجارشه 

و هزینه رفت وآمد خورد و خوراک

هزینه هایی مثل قبض ها

شما خودت باشی قبول میکنی؟؟؟؟

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
با ۸.۵ چجوری میخاد ی زندگی رو بگردونه؟؟؟ بر فرض دختر هم ۸ حقوقش باشه  شما فکر کنم از قیمت ها ...

ببین پس خودت حاضر نیستی با پسری مثل خودت اگر اخلاق به هم بخوره ازدواج کنی. تو خودت درآمدت میگی ماهی ۸ تومان هست اون دانشجو هست ماهی ۸.۵ داره. اول با هم آشنا میشن نگفتیم از همین امروز برن تو یک خونه با هم که. می رفتند جلو مثلا ۱.۵ سال دیگه ازدواج می کردند. آشنایی و نامزدی و.... حالا پور پس ه یکم کمک می کرد پدر دختره یک کم به دختر خودش کمک می کرد جلو می رفتند خدا بزرگ بود

با ۸.۵ چجوری میخاد ی زندگی رو بگردونه؟؟؟ بر فرض دختر هم ۸ حقوقش باشه  شما فکر کنم از قیمت ها ...

این فکر رو از سرت بیرون کن که پسره بیاد همه خرج ها به عهده اش باشه. این برا زمان قدیم بود الان مرد و زن باید با هم کار کنند و زندگی رو پیش ببرند. 

ببین پس خودت حاضر نیستی با پسری مثل خودت اگر اخلاق به هم بخوره ازدواج کنی. تو خودت درآمدت میگی ماهی ...

من گفتم بر فرض 

مگه به همین راحتیه 

ببینید من از این حرفا زیاد شنیدم 

حالا من شاغلم 

مگه دوستای دیگم ک شاغل نیستن 

شاید ی سری هاشون از سطح منم پایینتر بودن ولی چ ازدواجاییی چ آدمایی چ جایگاه هایی

خب پس من باید توقعم بالاتر بره 

نه آدمی ک با حقوق زیر خط فقر بخاد بیاد واسه ازدواج 

الان میگی مثلا خودت گفتی حقوقت ۸ 

من مثال زدم خب

یکم بالاتره حقوقم

ولی من ک ی زندگی و نمیگردونم 

این پول خرج خودم میکنم پس انداز میکنم 

شما با پسری که همکارت باشه شرایطش مثل خودت باشه ماهی بگیم ۸.۵ درآمد حاضر نیستی ازدواج کنی. الان دیگه ازدواج نمیکنن بعضی ها بعضی ها هم می کنند. دسته اول با هم هستند. و پارتنر هم میشن میگن ازدواج قدیمی شده. دسته دوم هم ازدواج می کنند

ببین پس خودت حاضر نیستی با پسری مثل خودت اگر اخلاق به هم بخوره ازدواج کنی. تو خودت درآمدت میگی ماهی ...

الان خیلی از دختر خانما نشستن منتظر خواستگاری هستن که از همه شوهرای دوستاشون بهتر باشه،بعد میگن خواستگار نیست(اسی منظورم شما نیستی کلا میگم) بعد سی سالگیو که رد میکنن یکم سطح توقعات میاد پایین

خب سوال اول مثلا درآمدش چقدره؟؟؟

حالا سوال من بپرسم پسره میگه من با کسی ازدواج می کنم که در سطح خودم باشه. 

پدر پسره بگه من به پسرم یک خونه میدم. شما چی دارید یعنی دختر پدر به دخترش چی می خواد بده که زندگییشان به جلو بره و دختر و پسر زندگی راحتتری داشته باشند؟

حالا سوال من بپرسم پسره میگه من با کسی ازدواج می کنم که در سطح خودم باشه.  پدر پسره بگه من به ...

پسره میره با دختری آشنا میشه که پدر دختره مثل پدر پسره بهشون کمک کنند

ولی برادرانه یک نصیحت سبز به شما می کنم اگر پسری به شما علاقه داشت مثلا همکار یا سطح درآمدش مثل خودتون بود. اول سعی کن بشناسیش اگر پسر خوبی بود با هم برید جلو و با هم زندگی تان را بسازید. زندگی را زن و مرد با هم می سازند و خدا بهشون برکت میده. دیدم که میگم. 

پسره میره با دختری آشنا میشه که پدر دختره مثل پدر پسره بهشون کمک کنند ولی برادرانه یک نصیحت سبز به ...

با شما موافقم متاسفانه سطح خانم ها خیلی بالا رفته مخصوصا تو این شرایط اقتصادی بد کشور . 

نگران فردایت نباش ...... خدا از قبل آنجاست .