2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 51 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۲۵ ام داره تموم میشه

خب من یه سالم ازت بزرگتره قشنگ درکت میکنم مخصوصا شبا به شدت نیاز به همدمو هم صحبت رو حس میکنم مگه اینکه اینقد خسته شده باشم‌که راجت خوابم‌ببره 

خودتو اذیت نکن ایشالا میرسه روزای خوب ماهم😘

چرا منتظری یکی بیاد سراغت خودت برو یکیو پیدا کن

مگه میشه؟؟؟

چجوری؟؟؟

راه بیافتم اینور و اونور دنبال کسی بگردم؟؟

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
مگه میشه؟؟؟ چجوری؟؟؟ راه بیافتم اینور و اونور دنبال کسی بگردم؟؟

بعضیا میتونن چراغ سبز نشون میدن مخ میزنن بعضا از شانسشونم پسره خوب و بگیر میشه. نمیدونم واقعا چه باید کرد منم نه سنتی  مورد درست حسابیش برام‌پیش اومده و نه خودم میتونم اینجوری الان مثلا‌یکی هست خوبه تو محیط کار ولی خب دست من نیس که اون باید بیاد

حاضری با پسری که تعهد داره. اما درآمد متوسطی داره ازدواج کنی. و زندگی را با هم بسازید؟

این هم بدون این دوره زمونه اگر پسر بخواد ازدواج کنه زمان قدیم نیست که قبول کنه همه خرج ها ی زندگی بیفته گردن پسر. به همین دلیل پسر ها ازدواج نمی کنند. من خودم پسر هستم. اینکه دختر باید شاغل باشه یا نبود پدرش پولدار باشه. مهریه هم نمی گیرم حق طلاق رو خواست به او می دهم

بعضیا میتونن چراغ سبز نشون میدن مخ میزنن بعضا از شانسشونم پسره خوب و بگیر میشه. نمیدونم واقعا چه بای ...

آره میدونم چ میگی 

ولی انگار من اصن‌دیده نمیشم 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین