2777
2789

اولش تا مامانم فهمید ما باهم در ارتباطیم اصلا جا نزد اما تا بهش گفتم به مامانت بگو یه زنگ به مامانم بزنه بهونه لاغریمو و اینارو اورد و الانم دیگه کلا بیخیال شده، دیگه حرفی از ازدواج و اشنایی نمیزنه 

دلم میخواد بهش بگم خیلی بی غیرت و بی ذاتی که داری با احساس و وجود من اینجوری میکنی🥺😔😔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی میدونید طرف مقابل دنبال بهانست

بخاطر حفظ شخصیت‌خودتون؛پیشقدم بشید و رابطه رو کات کنید

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

از روز اول گفت ازدواج

من توافق کردم هر چیم بینمون شد اخرش ازدواج نباشه😑

چون خودمم میدونم ازدواجی در کار نیست عاقل باشید یکی میخواستم تنهاا نباشمم

زیاد تو این موارد ازدواحی نباشید

حاجت داری که دلت میخواد بهش برسی؟؟ سبزقباا می شناسی ؟اگر نمیشناسی بیاا تاپیکم دست خالی از پیشش نمیایی حاحتتو میده حاجت خودمو داده تاپیکم بخونید می بینید حاجت دوستان رو هم داده انشالله حاجت روا بشید برای منم دعا کنید🌱🌷
از روز اول گفت ازدواج من توافق کردم هر چیم بینمون شد اخرش ازدواج نباشه😑 چون خودمم میدونم ازدواجی ...

کاش منم اندازه ی شما عقل داشتم

میان استخوان های خرد شده ایم ...اما امید تقلا میکند برای روییدن...
کاش منم اندازه ی شما عقل داشتم

گیر ازدواج نباشید اگر قسمت باشه که میشه

ولی پیله نکید واسه ازدواج قرار نیست که همه رابط این جوری ختم ب ازدواج باشه

اولین دوس پسرمه دوسش دارم باهاش میخندم ولی اینم میگم ب خودم سعیده هیچ ازدواحی در کار نیست این رابطه روزی تموم میشه ی مدت فقط کنار همیمم

حاجت داری که دلت میخواد بهش برسی؟؟ سبزقباا می شناسی ؟اگر نمیشناسی بیاا تاپیکم دست خالی از پیشش نمیایی حاحتتو میده حاجت خودمو داده تاپیکم بخونید می بینید حاجت دوستان رو هم داده انشالله حاجت روا بشید برای منم دعا کنید🌱🌷