2821
2789
عنوان

کار

123 بازدید | 11 پست

سلام

بچه ها دیروز زنگ زدم برای یا کاری شبیه خوش آمد گویی و سفارش گرفتن  واسه یه مجموعه بزرگ

بعد دو سه بار پشت تلفن گفت از صداتون اون انرژی که میخوام نمیگیرم ولی

بعد دوباره در مورد کار یکم توضیح داد

و ازم در مورد سوابق سوال کرد و

قرار شد امروز زنگ بزنم بپرسم چه ساعتی برم صحبت کنم حضوری

بنظرتون این درسته یک شخص ندیده و نشناخته از پشت تلفت خودش انقدر انرژی منفی بفرسته بدون اینکه بدونه علت مدل صدای فرد چیه؟ 

من پریدم و روزهای اولمه و نشسته بودم و ناهرم نخورده بودم از پشت تلفن جدی صحبت کردم نه با لبخند خب آدم همون بار اول اونم هنوز کارفرما و ندیده که نمیتونه بگه و لبخند بزنه و بخنده

من اول باید برم ببینم کارفرما جنبه ی اینو داره پرانرژی باهاش صحبت کنم یا نه

وگرنه معلومه که طرز صحبت کارفرما با مشتری یکسان نیست

من مگه احمقم که مشتری میاد سفارش بده به لبخند ملیح جواب ندم

منم تو پشت قبلیم گفتم کمال‌گرا هستم

و از مقایسه شدن متنفرم چون تازه فهمیدم این قياس ها باعث شده من از همچنین کوچکترین مسائلی بهم بربخوره

یک شخصی رو هم می‌شناخت که منم می‌شناختم و آشنایی که دادم کلی از اون تعریف کرد

من متنفرم از اینکه کارفرمای من اونم گفتی هنوز منو ندیده یکی دیگه رو بزنه تو سرم

سوالم اینه آیا همه تون این تجربه رو داشتید

یعنی منظورم اینه همه ی کارفرماها با تمام پرسنل شون این رفتارا و دارن؟؟؟؟ یعنی همه ی کارفرماها شماهارو قیاس میکنن؟؟؟ و باعث میشن شما یا عصبی بشید يا حس حسادت بهتون دست بده یا احساس کنید انسان بی کفایتی در مجموعه هستید که مدیرانتون به زور دارن شمارو تحمل میکنن و عذاب وجدان میگیرید از اینکه حق شما نیست که سر اون کار باشید 

احساس می‌کنید مدیرتون به شما صدقه داده که شما هنوز سرکارید؟؟؟

اگر اینطوره چطور با این احساسات مقابله میکنید

من واقعا تحمل اینکه یک نفر همش ابراز نارضایتی کنه ازم رو ندارم مخصوصا اگر زحمت زیادی کشیده باشم در مورد اون شغل

شما چطور تحمل میکنید که باعث نشه که دوباره بیکار بشید و روز از نو 

چون اینجور مسائل باعث میشه من ساکن بمونم و بخاطر اینکه سوابق به سه سال نمیرسه در یک جا باعث میشه کن سمت عوض نکنم و قبل از سابقه ی سه سال خارج بشم بیشترین سابقه ام تو کار در یک جا نهاااایت بترکونه یک سال الي دو ساله

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫

کار ازاد خیلی واسه دخترا دردسر داره

البته مقصرشم همجنسای خودمونن

خیلی جاها تو مصاحبه اولیه با رفتارشون نشون میدن ک علاوه بر کار میتونن دوست بشن و...

و همین باعث میشه اکثرا همچین توقعی پیدا کنن

من خودم مجبورم شاغل باشم م مطلعم ازین اتفاقات :)

کار ازاد خیلی واسه دخترا دردسر داره البته مقصرشم همجنسای خودمونن خیلی جاها تو مصاحبه اولیه با رفتا ...

یعنی این الان توقع داشت بگم و بخندم و لاس بزنم؟؟ +

من تو رزومه ام بود که متاهل هستم خودش گفت زنگ بزن

بعد تمام سوالا ت داخل رزومه رو دوباره ازم سوال کرد

احساس کردم کلا وقت نذاشته بخونه فقط الکی میگم رزومه بفرست

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کار ازاد خیلی واسه دخترا دردسر داره البته مقصرشم همجنسای خودمونن خیلی جاها تو مصاحبه اولیه با رفتا ...

ممنم آخر مصاحبه ام پشت تلفن اشاره کردم که متاهلم و مشکلی دارن با این یا نه چون مجرد بخوان بی تعارف من متاهل نمیخواییم

ولی این چیزی نگفت گفت فردا زنگ بزنم ببینم اگر بودن برم صحبت کنم حضوری

یعنی این الان توقع داشت بگم و بخندم و لاس بزنم؟؟ + من تو رزومه ام بود که متاهل هستم خودش گفت زنگ بز ...

دقیقا همینطوره نمیخونن

پشت تلفن میسنجن یا تو مصاحبه حضوری ببینن طرف چند مرده حلاجه

خییییییلی کثیف شده اجتماع

من مجردم وقتی میرم دنبال کار بسختی جای خوب گیرم میاد خیر سرم دانشجو ارشدم هستم

دو سه روز اول میسنجن پا ندادم بسلامت :)

ممنم آخر مصاحبه ام پشت تلفن اشاره کردم که متاهلم و مشکلی دارن با این یا نه چون مجرد بخوان بی تعارف م ...

نه باید حضوری بری بسنجی چون کار به تاهل ندارن میسنجن طرف پا میده یا نه

دقیقا همینطوره نمیخونن پشت تلفن میسنجن یا تو مصاحبه حضوری ببینن طرف چند مرده حلاجه خییییییلی کثیف ...

وااای خدایا از یه طرف همه اش میزنن تو سر ما خانمها که شما بیکارید ما مردها کار می‌کنیم البته همسرم نمیگه من کامنتهای مردهای مجرد رو تو اینستا میخونم بهم برمیخوره که میگن شماها می‌نشینید خونه خرجت نو ما مردها میدیم همسرم نمیگه به هیچ وجه ولی از سر نیازم میخوام برم

سر همین چیزها احساس بدی میکنم

هم میخوام کار کنم که سرم بلند باشه و وقتی دیدم مردی اینوفت بگم کی گفته من و شوهرم باهم کار می‌کنیم چون واقعا قبلا هم باهم کار میکردیم

از یه طرفم نیاز دارم به شغل و واقعا دوستددارم کار کنم که عقب نیفتیم جلو افتادم که هیچیییی

ولی کار هم گیرم نمیاد 

گیرم هم میاد اینطوری 

الان دوتا کار اینطوری دیدم واقعا نمیدونم چه کنم

منم همش احساس تورو دارم

همش فکر میکنم نکنه برم طرف دختر باز باشه

دوست دخترش اونجا باشه بخاطر اون دختره پدر بقیه رو دربیاره

يا نکنه به خودم که متاهلم پیشنهاد بده و برینه تو اعصابم

درسمم که تموم نشده تازه دانشجوام تو سی سالگی

تا تموم کنم هم بعید میدونم کال دولتی گیر بیارم اونم پارتی میخواد و تا دانشگاهم تموم شه باید کار داشته باشم که فشار نیاد بهمون درسمم باید تو دکترا برم که لااقل هیچ کاری هم پیدا نشد استاد دانشگاه بشم اگه بذارن😂

فکر کنم اخرم دکترا هم بگیرم و بیکار بمونم با کلی پول که دادم به دانشگاه

قبلش خیلی حرصم می‌گرفت کسی که سواد داشت رو میزدن تو سرم از طرفی خودمم دوست داشتم درس و ادامه بدم

ولی از اون طرفم میگم بعد مدرک گرفتن هم بعيد میدونم باید همین شغلا و برم که الان میرم ولی از طرفی میگم لااقل به لیسانس احترام میذارن به کسی که دانشگاه نرفته احترام نمیذارن واقعا نمیدونم  بعضی وقتها میگم اشتباه کردم گفتم دانشگاه و پول خرجش کردم الانم تو این سن خیلی بد حس میکنم اگه انصراف بدم چوون هییییچ کاری نیست  که من تا تهش رفته باشمممم همه رو ول کردم زود

نه باید حضوری بری بسنجی چون کار به تاهل ندارن میسنجن طرف پا میده یا نه

چقدر بده انقدر کارفرماها و مدیرها کثیف شدن ای کاش من خودم کارفرما میشدم انقدر خوب میشدم نون هیچ کس رو اجر نمیکردم ☹️کاش بابام یه ارث تپل داشت همین الان میداد بهم😭

وااای خدایا از یه طرف همه اش میزنن تو سر ما خانمها که شما بیکارید ما مردها کار می‌کنیم البته همسرم ن ...

به درس نگاه اقتصادی نداشته باشی خیلی جلو میوفتی

من درسم خوب بود تو کارشناسی استادم باهام کار کرد

الان با من پروژه درست میکنه و درصدی بام حساب میکنه

خودم هیچوقت فکر نمیکردم ک بتونم همچین کاری انجام بدم

واسه درس خوندنم هیچوقت دیر نیست

یه اقایی همکلاسی من هستش متاهله متولد ۶۶عه دوتا بچه ام داره انقدرررر مصممه تو درسش ک من ازش کمک میگیرم

ولی کار بیرون خیلی واسه من خاطرات بدی به جا گذاشت

یا پول ناچیز میدن کار زیاد میخوان

یا توقع دارن رل بزنی و بعدم مثل دستمال بندازنت...

اگ بتونی یه هنری یاد بگیری خودت ارائه بدی عالیه

همکلاسیم مثلا رفت کاشت مژه یاد گرفت

منم الان نقاشی روی پارچه انجام میدم دوستمم خیاطه اون میدوزه لباسارو من طرح میکشم درامد خوبی داره خداروشکر از ذلت کشیدن تو مغازهای مردمم بهتره

حالا دارم نقاشی روی چرم هم یاد میگیرم :)

چقدر بده انقدر کارفرماها و مدیرها کثیف شدن ای کاش من خودم کارفرما میشدم انقدر خوب میشدم نون هیچ کس ر ...

یادمون باشه اگ روزی تونستیم کارفرما بشیم هوای خانوما رو داشته باشیم❤️

یادمون باشه اگ روزی تونستیم کارفرما بشیم هوای خانوما رو داشته باشیم❤️

قطعاااا خدا قسمتمون کنه من از خدامه

اتفاقا دنیال یادگیری کار دیگه هستم اما دیدم براش باید هرینه کنم سر همون

الان باز میگم لااقل کم کم یکی دو ماه برم سرکار یکم شهریه رو جلو بندازم همسرمو جلو بندازم باز دوباره میفتم رو غلتک منتها الان خیلی دستمون خالی شده سر همون دنبال کار موقت اینجوری شدم 

تا ببینیم چی میشه

وگرنه کنم  خسته شدم از کار کردن واسه مردم 

به امید خدا هم شما خودت کارفرما بشی و راحت شی

هم من

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز