2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارو‌باید مصرف کنی همراه ورزش و‌کار کردن روی خودت

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم
ولا من شوهرم داره دوساله تحت درمانه همش میگفت خوب شدم ب محض قطع کردن دارو دوباره همونجوری شده دیگه س ...

خیلی وحشتناکه😭😭😭😭 واقعا دیوونه کنندست ... یوقتایی به سرم میزنه خودمو‌خلاص کنم فقط

خیلی وحشتناکه😭😭😭😭 واقعا دیوونه کنندست ... یوقتایی به سرم میزنه خودمو‌خلاص کنم فقط

عزیزم منم خیلی از دست شوهرم میکشم میگم چرا وقتی مجرد بودی و این مشکلو داشتی ازدواج کردی ب نظرم از من سواستفاده کردن ک شاید مثلا اینجوری خوب بشه ولی الان منو بچه هام نابود شدیم شوهرم نمیتونه کار کنه منم هیچ درآمدی ندارم زندگیم ب سختی میگذره

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
خب هزینه اینجوز پزشکا خیلی بالاست ...و من یه دختر مستقلم ،ازینطرف اصلا نمیخوام که خانوادم باخبر شن

عزیزم من از شرایطت باخبر نیستم ولی سعی کن بری دکتر چون ممکنه بدتر بشی نهایت یه پول ویزیت و داروعه سعی کن بری

خب هزینه اینجوز پزشکا خیلی بالاست ...و من یه دختر مستقلم ،ازینطرف اصلا نمیخوام که خانوادم باخبر شن

نه بابا اتفاقا هزینه انچنانی نداره من شوهرم دوسال رفت داروهاش خیلی ارزون بود مثلا هر بار ویزیتش ۸۰ تومن پول دارو ۴۰ تومن یا کمتر میشد 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
2825
2823
2791
2779
2792