2777
2789
عنوان

اضطراب شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 53 پست
با حرفات بهم امید دادی آخه منم اینجوری شدم

عزیزم ♥️

کاملا می فهممت. رو خودت کار کن پیاده روی بیرون از خونه و حرف زدن با آدمای دیگه هم خیلی کمک می کنه تو زمان حال زندگی کنین. 

اینم کانال زندگی سالم

https://t.me/zendeegiesaleem

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
خب شما دکتر نرفتید؟

من یه دوره دکتر رفتم دارو خوردم دکترم گفت زیاد شدید نیست الان بعد از یه سال و نیم مثل قبل هستم ولی گوش شیطون کر شدت ش کمتره سعی میکنم آروم باشم ولی استرس ول کن نیست 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم ♥️ کاملا می فهممت. رو خودت کار کن پیاده روی بیرون از خونه و حرف زدن با آدمای دیگه هم خیلی کمک ...

عزیزم من آرایشگر هستم هر روز با آدمای مختلف سر و کار دارم نمی‌دونم چرا اینجوری میشم همش هم با آدمای دیگه حرف میزنم

من یه دوره دکتر رفتم دارو خوردم دکترم گفت زیاد شدید نیست الان بعد از یه سال و نیم مثل قبل هستم ولی گ ...

مآل من بعضی شبها عود میکنه. با قرص خواب خودمو خواب میکنم . فکر کردم چون مجردم از تنهایی این مشکل رو دارم . پس همه باهاش درگیرن😔

بیا به خودمون قول بدیم از همین الان هیچ چیز نداریم که ناراحتمون کنه

اگه افرادی می‌شناسید این مشکل رو دارند بهشون بگید یه گروه بزنیم چالش بذاریم باهم شروع کنیم شاید اینطوری به نتیجه برسیم 

ای وای 😔😔 کسی رو سراغ دارید خوب شده باشه؟ من واقعا حس مرگ دارم بعضی وقتا. صبح ها خوب خوبم شبها مال ...

آره خواهرم میگه من یه روز داروها و بیرون ریختم از اون روز نمی‌ذارم چیزی بیاد تو ذهنم

اره بعضی وقتا انقدر شدید حس مرگ بهم دست میده . نمیدونم چه کنم 

شاید اینجا واست تجویز کنن خودتو سرگرم کن تا فراموش کنی ولی برعکس باید کارهایی رو انجام بدی که دقیقا اونارو حس کنی مثلا موقع آشپزی بوهارو حس کنی به صداها گوش بدی و قضاوتی نداشته باشی ( اخ این صداها رو مخمن و اینا) 

اضطراب مال فکر کردن به آینده نامعلومه افسردگی مال فکر کردن به گذشته اس. باید تو زمان حال زندگی کنی و آگاه باشی 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا