2777
2789
عنوان

اضطراب شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چیه اصلا

برای شما می نویسم که استارتر عزیز هم بخونن. 

بله من ده سال درگیر پنیک بودم هی می رفت هی می اومد. 

کی خوب می شدم؟ 

وقتایی که ورزش می کردم. عصر شام می خوردم ساعت نه می خوابیدم. نوشخوار فکری (چرا خدا کمکم نمی کنه. کار داداشم کی قرار درست بشه کار خودم چی میشه. چرا اون نذرو کردم جواب نداد. چرا فلانی باهام رقابت داره در حالی که من فقط دلم می خواد دوستش باشم و انواع این فکرا) قطع می کردم. کارای عادی زندگیمو با دقت انجام می دادم. آدمایی که اذیتم می کردنو از اصل زندگیم گذاشتم بیرون

دو سال آخر که قبل از کرونا بود دیگه رسما داشتم دیوانه می شدم رفتم روان درمانی دارو نمی خواستم چون اذیت می شدم با داروها کلیه ام درد می گرفت اضطراب اینکه معتاد اینا بشم چی؟ اونجا مدیتیشنو یاد گرفتم و اینکه واقعا لازم نیست خیلی از آدما تو زندگیم باشن. و یه کتاب در مورد طرحواره درمانی به نام زندگی خود را دوباره بیافرینید. 

و از اول کرونا هم با کانال زندگی سالم آشنا شدم اون در واقع درمان اصلی بود که فهمیدم چه زمان هایی خودمو مریض کردم و چه زمانهایی خودمو شفا دادم. 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
تو رختخواب هم میشه.  دم و بازدم عمیق انجام بدید

تنفس صحیح شکمی انجام بدین. 

چشماتونو ببندین هوارو بکشید داخل هم زمان که هوا وارد ریه اتون میشه احساس کنین شکمتون مثل بادکنک پر هوا می شه. ( دستتون رو شکمتون باشه باد شدن شکم رو حس کنین) 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
ده سال پنیک ؟ وای چقدر زیاد😔😔😭

بله زیاده چون منتظر بودم یه چیزی از بیرون حالمو خوب کنه. اما خوب کردن حالم دست خودم بود. 

قرار نیس شما اینطوری بشین. خیلیا فقط یبار حمله داشتن.

منم الان خوبم همین مهمه.

منم دقیقا منتطر چیزی یا کسی ام که حالمو خوب کنه 

متاسفانه یا خوشبختانه خودتونین فقط. 

حتما دست آوردای کانال رو ببینین