2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده😭😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 88 پست

من تو هسام یا تو منی ...چند ساله ازددواج کردی

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم بچه دار نمیشدیم 

طب اسلامی و دنبال کردیم ،ب سه ماه نکشید.

تبریزیان و دنبال کن.

کدوم شهری ،اگه خواستی شماره نمایندشو برات بفرستم

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄

خدا هرچی خیره برات بفرسته

برات صلوات میفرستم

توام دعام کن

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
شوهرم مشکل نداره عزیزم . لوله هامو نمیدونم چون عفونت دارم و درمان نمیشه دکتر نمیزاره برم عکس رنگی ف ...

عزیزمممم برات ایت الکرسی میخونم.

توروخدا اگر باردار بودی حتمااااااا بهم بگو که ذوق کنم برات.

اگر یادت بود بگیا.

ایشالله که حاجت روا شی

تو هم برای باردار شدن من دعا کن 

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
ن عزیزم پلی کیستیکم هیچوقت تخمک درست حسابی نداشتم فقط این ماه داشتم اونم دکتر گفت فعلا طبیعی اقدام ک ...

سلام عزیزم کاملا درکت میکنم الهی به حق حضرت ام البنین خداوند فرزندان سالم و صالح بهت ببخشه

اووو گفتم انگار چندساله من ده سال منتظر بودم جای من بودی چیکار میکردی خیلی سخته کاملا درکت میکنم و ...

منم 1۱ ساله منتظرم.الان بجه داری

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

برو تو کانال این سید خانم، ازش بخواه  بهت ذکر مخصوص بده 

مطمئن باش  به زودی مادر میشی🥰 نفسش حقه، اگه میگم بخدااا تبلیغ نیست، بهم ثابت شده،  بدون هیچ هزینه ای و.....

https://eitaa.com/joinchat/1359151313Ca784b55c77

کاربری قبلیم دیماهی😍

خب عزیزم حرفاس دکتر تو خوندم خیلی امیدوارشدم توهم امید داشته باش انقد نازاحت نشو حالا دیر نمیشه تا الان داشتم با بچه هام دعوامیکردم ک بخابن 

ما ازتبار بغضیم ،آسودگی روانیست...
شوهرم سنش بالاس هم خودش هم من نگرانیم نمیخواییم وقتی سنش بالاس و بقول خودش موقع پیری بچه داری کنه .۳ ...

منم سوهرم ۳۶ سالشه ..تو دو ساله کم اوردی من ۱۱ ساله

فقط خدا

امیدوارم خدا هم همونطور که واسه من معجزه کرد واست معجزه کنه

دکترا به شوهرم گفتن فقط ای وی اف مراحلشم رفتیم قبل از کاشت جنین طبیعی بارادار شدم الان پسرم کنارمه بعد از ۵سال ناباروری

تموم حرفاتو درک میکنم چقدر من غصه خوردم چقدر از جمع فراری بودم وقتی مادرشوهرم می گفت فلانی با شما عروسی کرده ۲تا بچه داره 

دلم میخواد گریه کنم یاد اون حرفا میوفتم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

ان شاالله به حق دستای کوچک حضرت رقیه و گلوی بریده حضرت علی اصغر 

خدا دامنتو سبز کنه سالم و صالح باشه

ان شاالله بهترین ها نصیبت بشه عزیزم 

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.