2777
2789
عنوان

زندگی دونفره

456 بازدید | 12 پست

شوهرم ادم شکمویی هستش خیلی 

ازش ناراحتم چون حس میکنم فقط بفکر خودشه برنامه باشگاهی داره اون روز داش قرصهایی که مربیش گفته ویتامینه بخوره رو مینوشت گفتم از من یادت شده قرصهای من نگرفتی من بچه شیر میدم ویتامین لازم دارم من واجبترم اما فرامدش کرده بود الان پتج ماهه زایمان کردم ..جایی میریم میوه غذا هرجی باشه اول میخوره بعد وسط ها یادش میاد ازمن

قبل بارداری راه به راه بوسم میکرد قربون صدقم میرفت نگرانم بود الان احسلس میکنم هس اما مثل قبل نیس شدتش 

سرشب مدقع شام یادم شد نون بیارم بهش گفتم بروبیار من داشتم بچرو عوض میکردم نرفت گفت پام درد میکنه خودت بیارمنم که همه کارا همیشه بامنه نرفتم اما شامم نخوردم گفتم نون نیس چجوری بخورم بچه هم سرماخورده بود درگیر اون بودم سفره روجمع کرد اما منم یکساعت بعدش کارتشوگرفتم رفتم سوپر چیزی خریدم گفت شام بخورخب گفتم نمیرسم گرم کنم بساط بیارم کاردارم یکعالم کارای خونه مونده بودهمش 

اومدم کیک ابمیوه خوردم 

بهم گفت من هرکاری برای توبکنم بازم میگی کمه چرا نکردی اون کارو....

به زور باید بخای کاری کنه برات 

نرفتم نون بیارم چون دید یک عالمه کار کردم و جلومه 

از آدمهایی که فکرشو نمی‌کردم رودست خوردم 

سلام

فقط این رو بگم که گیر دادن و مدام توقع داشتن،اتفاقا همسرت رو دورتر میکنه

خودت به خودت برس

چرا همش توقع داری تعارفت کنه؟

اخه ادم تو خونه خودش که این حرفارو نداره

مگه تو خونه پدرمون مدام کسی تعارفمون میکرد؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقت گرم کردن غذا نداشتی .اما وقت داشتی حاضر بشی بری سوپر سر کوچه .آبمیوه کیک بخری!!!.؟این بچه بازیا ...

ناراحته چرا شوهرش درک نمیکنه 

رفتن سوپری و خرید آبمیوه حرکت اعتراضیه😉

No pain,No gain

لجبازی چرا ؟؟ الان خوشحالی ؟؟ نه ابدا حالت هم خوب نیست دلت همخنک نشده چون به طور حتم اونا ناراحت کردی. بشین باهاش صحبت کن بگو به کمک نیاز داری به توجه و محبت بیشتر نیاز داری دوست داری محبت فیزیکی بیشتر بشه مثل قبل والله علم غیب نداره

ناراحته چرا شوهرش درک نمیکنه  رفتن سوپری و خرید آبمیوه حرکت اعتراضیه😉

آخه این حرکتای اعتراضی چیه؟خب اینم به خودش برسه .مگه همیشه شوهر آدم باید بیاد واسش قرص بخره یا کارارو بکنه .هرچی توقع کمتر باشه،خود آدم حالش بهترع

مردا همینن گلم بعد بچه با قبل بچه خیلی فرق داره یادش رفته شما یادآوری کن بخره همسر منم یادش میره منم اول ها ناراجت میشدم بعدش دیدم حق داره بیرون اونقدر مشکلات داره عادی هست یادش بره نون نیاورد شاید واقعا اون موفع حوصله نداشته یا خسته بوده بوده منم بعضی وقتا همسرم میگه پاشو مثلا میوه بیار میگم حوصله ندارم خودت پاشو اوتم میره تازه واسه منم میاره از این چیزا تو زندکی عادی هست قبل بچه ادم جسم و روحش راحته بیشتر به هم توجه میکنن ولی بعدش مسئولیت بچه و خستگی که اضاقه مبشه از هم دیگه دور تر میشن بعد فکر میکنن سرد تر شدن که سرد شدن هم عادیه چون قبلا فقط همسر بودن الان هم همسر هم پدر یا مادر شدن نباید قبل و بعد رو باهم مقایسع کرد خودش اذیت میشه فکر میکنم شما هم زیادی گیر میدی 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
بخچال پرازمیوه کن خوراکی بگیرواسه خودت. به خودت برس غرنزن به شوهرت باعمل نشون بده خودت ودوست داری وا ...

درست میگی غر زدم اخم بودم دیشب واسه همین زود خابید برای محبت گعته بود فراموش کردم 

برای این چیزام یک دوبارگفته بود همونو بگو 

فک میکنم بلدنیس یا درکش نمیرسه یا یادش میره وگرنه فک نمیکنم من توقلبش کمرنگ شده باشم مردها همشون بچن 

ناراحتی من ازاین بودکه چرا درکم نمیکنه چرا یک خسته نباشی نمیگه بابت کارای خونه و زحماتم تواین خونه چرا اندازه یک لیوان کمک نمیکنه چرا تنبل زیاد 

اما بنظرم با چاخان وزبون بهتر پیش میره تا دعوا وتشروسرصدا 

ممنون بازم

ازهمتون ممنونم حق باشماهاس 

مرد رو نباید مثل زن دید و برداشت کرد 

توقع وگیر میشه بی سیاستی ودورش میکنه 

درست میگی غر زدم اخم بودم دیشب واسه همین زود خابید برای محبت گعته بود فراموش کردم  برای ...

حرفاتوبهش بگومردابایدمستقیم بهشون بگی بچه م وقتی واردزندگی میشه یه چندماهی نظم وسبک زندگی بهم میخوره

حرفاتوبهش بگومردابایدمستقیم بهشون بگی بچه م وقتی واردزندگی میشه یه چندماهی نظم وسبک زندگی بهم میخوره

یعنی دوباره بعدش مثل قبل میشم توچشمش