2777
2789

کلا این قرص زیاد خوب نیست..

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        

وای خدا دختر سید رو همینجوریشم کلی عوارض داره تو بارداری میخوای بخوری بابا مولتی ویتامینی چیزی بخور طبیعی وزنت کم باشه ماها اول بخاطر ویارته حتما

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا دختر سید رو همینجوریشم کلی عوارض داره تو بارداری میخوای بخوری بابا مولتی ویتامینی چیزی بخور ...

عصبی شدم بس ک همه میگن تو بارداری باید چاق بشی چرا پوست و استخون شدی روحیه م خراب شده اینقد ک همه میگن چرا اینشکلی شدی مولتی ویتامینم میخورم ولی اشتهامو زیاد نمیکنه ب اون صورت 

من میخورم ولی باردار نیستم ولی تو اصلا نخور یکم بگذره چاق میشی اولش به خاطر ویار وزن کم میشه چه کاری ...

از حرف مردم روانی شدم از بس میگن چرا لاغر شدی منم ک اصلا اشتها ندارم ب غذا

وزنت چنده من ۵ ۶ ماهه میخورم ۶۴ ام البته این اواخر هفته ای یه بار میخورم

وزنم قبلا بیشتر بود .دو ماه اول از 74.کیلو شدم 63کیلو الان باز دوباره شدم 70ولی تو ظاهرم نشون نمیده .من صورتم زود لاغر میشه شبیه معتادا میشم 

از حرف مردم روانی شدم از بس میگن چرا لاغر شدی منم ک اصلا اشتها ندارم ب غذا

بزا بگن بابا به خاطر حرف مردم میخوای خدایی نکرده به خودت و بچت آسیب بزنی فردا همونا میان میگن چرا اینکارو کردی منم سه چهار ماه اول بارداریم ۴ ۵ کیلو وزن کم کرد۶ بودم بعدش ۲۰ کیلو اضافه شدم مهم اینه که وزن جنین خوب باشه

عصبی شدم بس ک همه میگن تو بارداری باید چاق بشی چرا پوست و استخون شدی روحیه م خراب شده اینقد ک همه می ...

من سر حاملگیم ده کیلو کم کردم ماه آخر تازه رسیدم ب وزن قبل حاملگی ب حرف مردم میخوای خدای نکرده سر خودت بچت بلای بیاری اگ دهم مردمه همیشه بازه ب چاقی لاغری فک نکن من شکمم یه ذره بود همه میگفتن بچش فک نکنیم یه کیلو باشه دنیا اومد سه نیم بود کلی عوارض برای کبد کلیت داره این قرص احتمالا کلیک تاثیر مخرب روی جنین سر خود کاری نکن 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
وزنم قبلا بیشتر بود .دو ماه اول از 74.کیلو شدم 63کیلو الان باز دوباره شدم 70ولی تو ظاهرم نشون نمیده ...

آره بعضیا صورتشون مدلش پر نمیشه من خالم وزنش هشتادو خورده ایه ولی به من میگه خوشبحالت صورتت چاق شده اخه اون گونه نداره

من سر حاملگیم ده کیلو کم کردم ماه آخر تازه رسیدم ب وزن قبل حاملگی ب حرف مردم میخوای خدای نکرده سر خو ...

اره دیگه اخلاق بدم اینه ک حرف مضخرف مردم زود روم تاثییر میزاره .