2777
2789
عنوان

نمیدونم چه حسی بهش دارم کلافم

426 بازدید | 18 پست

بچه ها سلام 

منو خانوادم با یه خانواده ی دیگه رفت و امد میکردیم که اونا یه پسر دارن یه سال ازم بزرگتره. ما همیشه با هم دعوا و کل کل میکردیم و هیچوقت روی خوش به همدیگه نشون نمیدادیم. اما خب رفیق بودیم و جلوی بقیه هوای همو داشتیم اینجوری نبود که بگم متنفر بودیم از هم فقط حرص همو درمیاوردیم. گذشت و من ۲۱ ساله شدم. کم کم حس کردم رفتاراش با من تغییر کرده. مهربونتر شده و همش سعی میکنه با من چت کنه. در مورد برنامه ی ایندم ازم میپرسه. تو مهمونیامون منو نادیده میگیره ولی پشت گوشی یه جور دیگست. جوری شده که هر شب با من چت میکنه و من نمیدونم اینهمه تغییر برای چیه. حتی درمورد شغلش با من مشورت میکنه. از طرفی هم همش میگه یه دختریو دوست داره و همش ازش تعریف میکنه.ازم کمک میخواد که به اون دختر ابراز کنه علاقشو. از طرفی همه ی وقتشو با من میگذرونه و حرفا و دردو دلاشو با من میکنه از طرفی هم میگه یکیو دوست داره. من موندم چیکار کنم حس میکنم این اواخر به اون دختر حسودیم میشه. نمیدونم چمه. اونم رفتاراش برام عجیبه. میشه بگین الان من باید چیکار کنم؟ ازش فاصله بگیرم؟ یا به بهونه اون دختره که دوسش داره کمکش کنم و باهاش همینطوری ادامه بدم؟☹️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣🤣🤣

پسرا کلا اینجورین که وقتی از یه دختری خوششون میاد ، میان به همون میگن که ما عاشق یه دختردیگه ایم و ببینن عکس العمل اون دختره چیه🤣

ببینن اگه حسودی کرد و زورش گرفت یعنی دختره عاشقشه ولی اگه نه چیزی نگفت و خیلی عادی و معمولی رفتار کرد یعنی اصلا براش مهم نیست و عاشقشم نیست 

کلا پسرا عادتشونه 🤣

چقدرمثل پسرعمه منه،آخرشم دیدم نه واقعافقط داره منودرگیرخودش میکنه وفاصله گرفتم ودیدم عین خیالشم نیست.

توهم اگه ازت میپرسه چطورابرازکنه و...بهش بگو هردختری که هست بروبهش بگو دوسش داری اگه ازت متنفرنباشه قطعاروی خوش نشون میده بعدشم بگو ببخشیدمن کاردارم ودیگه آنلاین نشوحداقل یه روز بعداگه دیدی بازچیزی بهت نگفت وپیچوند بگودیگه من نمیدونم مردبایدجنم داشته باشه،اگه نه حس زودگذره وتموم میشه ودیگه خدافظی کن که پیام نده وگرنه روان خودت داغون میشه.

ببین دخترع کیه شاید خودتی  اگ نبودی حتما ازش فاصله بگیر چون علاقه شدید شکل میگیره و وقتی بره خ ...

هر چی بهش میگم بگو کیه طفره میره و نمیگه فقط میگه همسن و سال خودته

هر چی بهش میگم بگو کیه طفره میره و نمیگه فقط میگه همسن و سال خودته

بهش بگو من خاستگار دارم همه چی اوکیه ولی یکی دگ رو دوس دارم ک اونم یکی دگ رو دوس داره بنظرم جواب میده حالا اگ خراب ترش نکنه😗

ن ب انتظار کسی ن انتظار از کسی