2777
2789
عنوان

شب تولدم..خیلی بد گذشت..یگین چیکار کنم ..گیجم

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 22 پست
میدونی عریزم این دختر در اصل اقوام صاحب کارمه ولی دور بعد داداش صاحب کارم منو میخاست من گفتم ن خیلی ...

شما کا درستی کردی  شاید اون دختر کسی تو زندگیش باشه همون لحظه ک داداش شما پیام میده اون طرف پیشش باشه براش مشکل پیش بیاد یا هزارتا چیز دیگه من دیدم ک این چیزارو میگم ولی باید داداشتو یا زبون آروم کنی

شما کا درستی کردی  شاید اون دختر کسی تو زندگیش باشه همون لحظه ک داداش شما پیام میده اون طرف پیش ...

اخه میدونم مجرده و دختر پاکیه اصلا ما روستا هستیم بعدم داداش من شناخته شده هست پسر بدی نیس با هیچ کس هم نبوده منظورمه فکری روش نمیکردن..راستش من از دعوا سر شماره ترسیدم.. به داداشمم گفتم من کاملا ب تو اعتماد دارم ولی از اون طرف مطمئن نبودم ولی قبول نمیکرد..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما کا درستی کردی  شاید اون دختر کسی تو زندگیش باشه همون لحظه ک داداش شما پیام میده اون طرف پیش ...

الان به نظرتون چجوری بهش بگم..من واقعا متاسفم هم اینکه میدونم خیلی دستش تنگه و خرج کرده انقدر شرمندشم واقعا دلم میخاد پولو برگردونم..

الان به نظرتون چجوری بهش بگم..من واقعا متاسفم هم اینکه میدونم خیلی دستش تنگه و خرج کرده انقدر شرمندش ...

نه برنگردون ب نظرم برو خودت با دختره حرف بزن بگو داداشم ازت خوشش اومده اگه دیدی دختره اوکیه برو ب داداشت بگو برای جبران ناراحتیت خودم باهاش صحبت کردم اوکی و گرفتم ازش

نه برنگردون ب نظرم برو خودت با دختره حرف بزن بگو داداشم ازت خوشش اومده اگه دیدی دختره اوکیه برو ب دا ...

اخه اونم میگه میخام بشناسمش شاید تو این اشناییه بگه ن خوب نیس اونوقت من بد نمیشم تو ذهن دختره...؟چون سر خودم همین بلا اومده..

نه برنگردون ب نظرم برو خودت با دختره حرف بزن بگو داداشم ازت خوشش اومده اگه دیدی دختره اوکیه برو ب دا ...

ممنونم عزیزم وقت گذاشتی حداقل فهمیدم نباید پولو پس بدم تولدش همین قدر میدمش..