2777
2789
عنوان

لوزه پسرم

4476 بازدید | 23 پست

سلام دوستان 

پسر من دوسالی پیش انقدر مریض نمیشد از روزی که میره مدرسه مدام مریضه .

الان فهمید گلوش عفونت کرده میگه دوباره مریض شدم ؟دلش پر شد با گریه خوابید .

ازظهر سردرد داشت الان گلوشو دیدم عفونت کرده .

علائم لوزه سوم یا لوزه بزرگ چیه ؟

من ازبچگی لوزه دارم ...اگه لوزه داره عملش کنین ..چون هر مریضی میاد میگیریش تب لرز ...سرماخوردگی عادی ک نگو سه روز تب لرز داری ...بزرگ ترم بشی صدا بدمیشه ....عفونت گوش ...دیگه خوب تنفس نداری ....اگه هست دکتر تشخیص داد عملش کنین ...من عمل نکردم ...پشیمون شدم ...

زندگی زود گذر است ....اما تو زندگی کن ...تا توان داری..خوب باش ...بدون دروغ ..بدون کلک ...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عفونت شدید گوشها سینوزیت حاد و بزرگ شدن لوزه ها در اثر عفونت شدید

درمانش چیه بجز عمل ؟

شنوایی سنجی بردمش گفت عفونت نداره فقط یه گوشش التهاب داره . شنواییش مشکلی نداره 

دوباره امروزمریض شد 

من ۳۲ سالمه و از وقتی یادم میاد لوزه هام مشکل داشت تا ماه پیش عمل کردم راحت شدم . انگار لقمه توی گلوم بود و بوی دهن ببخشید بد بود . 

اتفاقا عمل لوزه سن پایین آسونتره و تامین اجتماعی هم زیربار میره . من ۴ ت زیرمیزی دادم 

⛔️ کاربر آقا هستم ⛔️

دکتر گوش و حلق و بینی ببر از نگرانی دربیا

منم لوزه حفره دار داشتم عمل کردم راحت شدم

دکتر محسن پازوکی منو عمل کرد خدا خیرش بده

برایم شعر بفرست...!حتی شعر هایی که عاشقان دیگرت برای تو می گویند...!می خواهم بدانم ...دیگران که دچار تو می شوند ، تا کجای شعر پیش می روند..!  تا کجای عشق ...تا کجای جاده ای که من در انتهای آن ایستاده ام!
من ازبچگی لوزه دارم ...اگه لوزه داره عملش کنین ..چون هر مریضی میاد میگیریش تب لرز ...سرماخوردگی عادی ...

تا الان هیچ دکتری نگفته لوزش بزرگه فوق تخصص بردمش گوش و حلق بینی گلوشو دیدن گوششو معاینه کردن نگفتن بزرگه یبار یه دکتر عمومی به من گفت لوزه هاش بزرگه فکرمو درگیرکرده 

درمانش چیه بجز عمل ؟ شنوایی سنجی بردمش گفت عفونت نداره فقط یه گوشش التهاب داره . شنواییش مشکلی ندار ...

ببرش گوش و حلق و بینی داروهای مناسب رو اونا میدن من دکتر بهم گفت چون پسرم خیلی سینوزیت شدید داره و آلرژی شده براش هر لحظه امکان داره مریض بشه بهم گفت نگران نشو

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
تا الان هیچ دکتری نگفته لوزش بزرگه فوق تخصص بردمش گوش و حلق بینی گلوشو دیدن گوششو معاینه کردن نگفتن ...

از لوزه هاش عکس بگیر و خیال خودتو راحت کن

ببرش گوش و حلق و بینی داروهای مناسب رو اونا میدن من دکتر بهم گفت چون پسرم خیلی سینوزیت شدید داره و آ ...

یعنی پشت سر هم سرمابخوره ؟

پارسال و پیارسال پسرم خوب بود .

امسال انفلانزا گرفت سه بار انفلانزاش برگشت بعد کرونا گرفت که خودمم گرفتم .

خیلی پشت سر هم.مریض شد 

نمیدونی چه حالی هستم .مریضی بچه یطرف خودم یه هفته معده درد شدید گرفتم تازه خوب شدم. تازه حرف اطرافیان که چرا این بچه انقدر مریض میشه یطرف دیگه .

بخدا انقدر مراقبشم .احساس میکنم خیلی حبسش کردم .چند روزه بیرون نرفتیم گفتم شنبه حالش خوب باشه میره مدرسه .ولی حالا این وضعیت ماست😥😥😥😥😥

یعنی پشت سر هم سرمابخوره ؟ پارسال و پیارسال پسرم خوب بود . امسال انفلانزا گرفت سه بار انفلانزاش بر ...

آره ماهم درگیر هستیم باور نمیکنی چقدر دارو بهش دادم چندبار دکتر بردمش همش میگفتن ریه درگیره بردمش گوش و حلق و بینی براش عکس لوزه نوشت دیدیم بزرگ شده و اون عفونت داره داغونش میکنه دکتر بهم گفت مدام مریض میشه ولی اینا فقط وقتی شروع میشه که میره مدرسه تو خونه میمونه خوب میشه

این دکترتهرانه؟؟ کارش چطوره  

عاره تهرانه  بزنی گوگل ادرس مطبشم میاره حواست باشه دوتا پازوکی هس محسن پازوکیو بزنی

کارش کهههه نگم برات 

ب من گفتن پدر لوزه ایرانه😂

لوزه جای حساسیه  باید دکترش خوب باشه 

برایم شعر بفرست...!حتی شعر هایی که عاشقان دیگرت برای تو می گویند...!می خواهم بدانم ...دیگران که دچار تو می شوند ، تا کجای شعر پیش می روند..!  تا کجای عشق ...تا کجای جاده ای که من در انتهای آن ایستاده ام!