2777
2789
عنوان

لوزه پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4489 بازدید | 23 پست
ممنون لطف کردید

بعد از عمل لوزه حتما از دکتر بخواین براتون قرص ضد تهوع هم بنویسه

اب یخ هم پسرت زیاد بخوره

اب میوه هم فقط اب سیب توش تکه های زیاد یخ بنداز

زودتر خوب میشه

اون قزص ضد تهوع خیلی مهمه من  نمیدونستم با گلوی زخمی  بالا میاوردم پدرم درومد

تا یه مدت کوتاهم باید دماغشو بگیره سرشو بالا کنه چیزیو بخوره قورت بده وگرنه از  راه بینی خارج میشه غذا

عمل سختیه اما با رعایت این چیزا اسونه 

برایم شعر بفرست...!حتی شعر هایی که عاشقان دیگرت برای تو می گویند...!می خواهم بدانم ...دیگران که دچار تو می شوند ، تا کجای شعر پیش می روند..!  تا کجای عشق ...تا کجای جاده ای که من در انتهای آن ایستاده ام!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بازم ممنونم عزیز🙏🌹♥️ کلا چنددقیقه است بیهوشیش؟ وتاچندروز گلوزخمه؟

خواهش میکنم

من دیر فهمیدم ک باید اب یخ بخورم ده روز فقط میتونستم اب سیب و با تکه های یخ زیاد بخورم  بعدش ابگوشت  سرد شده تونستم بخورم

یعنی ده روز گلو طوری بود ک جز اب سیب و اب نتونستم چیزی بخورم .کلش هم دو هفته س

بعد دو هفته همه چی میشه خورد

عمل من ۵ دقیقه ای بود 

اما دوساعت بیهوش بودم

برایم شعر بفرست...!حتی شعر هایی که عاشقان دیگرت برای تو می گویند...!می خواهم بدانم ...دیگران که دچار تو می شوند ، تا کجای شعر پیش می روند..!  تا کجای عشق ...تا کجای جاده ای که من در انتهای آن ایستاده ام!
خوب وقتی گلو زخمه قرص چطوربخوره؟

زخم گلو جوریه که با اب یخ خوب میشه قرص هم خیلی ریزه راحت میشه خورد با اب

چون بخاطر عمل ادم حالت تهوع میاد سراغش و با گلوی تازه عمل شده  استفراغ ....  من مردم و زنده شدم

و اینکه من بالا میاوردم از دماغ و دهنم میومد (لوزه من لوزه های کناری بود نمیدونم چرا دماغ و دهنم راهش اونجور شده بود) نمیتونستم تو اون حالت نفس بکشم خیلی عذاب کشیدم. و پرستارا تاکبد کرده بودن ک نباید بالا بیاری

ممنون لطف کردیدعزیزم ♥️

خواهش میکنم

من پسرم و دخترم دوتاشونم لوزه داشتن که بردم دکتر گوش و حلق و بینی گفتن باید عمل بشن .

دخترم لوزه ی سوم هم داشت که قبل عمل یه خانومی که لوزه هاشو توسط یه دکتر طب سنتی درمان کرده بود شمارشو به بنده داد ، و چون من خودم اصلا دوست نداشتم بچه هام عمل بشن و واقعا از عمل میترسیدم با دکتر کاظمی تماس گرفتم و بچه هام رو ویزیت کردن و براشون دارو فرستادن و خداروشکر الان لوزه ی دو بچه هام درمان شدن واقعا خدا خیرشون بده

شماره دکتر رو هم براتون می‌گذارم حتما برای درمان به ایشون مراجعه کنید

09367461816