2777
2789
عنوان

عجوزه ای به اسم خواهر شوهر

694 بازدید | 9 پست

سلام دوستان  بیاین بگید من از دست این عجوزه چیکااار کنم😭😭😭😭😭من ۵ ماهه ازدواج کردم ۳ ماه نامزد بودیم  من شهرستان بودم و همسرم تهران از شانس بد منم خواهرشوهرم تهران بود  و شوهرمم پیش خواهر وشوهر خواهرش بود به دلیل اینکه خواهر شوهرم میترسید از  تهران  با شوهرم خونه شریکی گرفته بودن

۲ بار رفتم به شوهرم سر زدم (به دلیل نداشتن مرخصی شوهرم نمیتونست بیاد شهرستان)

همشو قبلا نوشتم زود زود میزارم

❤️کاربری دست دو نفره❤️

اون دو باری ک رفتم هر بارش ۷ روز تهران بودم

طول اون مدتی ک تهران بودم انگار رفته بودم کلفتی  خواهر شوهرم دست به سیاه و سفید نمیزد (فقط غذا درست میکرد)  اینم بگم خواهر شوهرم خیلییی خسیسه طوری ک مدتی ک اونجا بودم  از گرسنگی میخواستم بمیرم  چون شام و ناهارمو به اندازه بچه ها میداد بهم  طوری ک وقتی رفتم شهرستان  ۲...۳ کیلو کم کردم شوهر منم شیفت بود یه روز کامل سر کار بود یه روز کامل خونه بود اون روزی ک شوهرم نبود من کارم کلفتی بود

❤️کاربری دست دو نفره❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب گلم چرا میری ..نرو ... به شوهرتم بگو نمیتونی بری

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

روزی ک شوهرم بود یه کم راحت تر بودم کمتر کار میکردم شوهرم منو میبرد بیرون منو میبرد بازار اما اصلا یک بار تنها نمیتونستیم بریم هر بار ک خواستیم بریم بیرون خواهر شوهرم و پسرش دنبالمون بودن برای خرید هام اگه اون پسند میکرد من شوهرم برام میخرید اگه پسند نمیکرد نمیخرید (منم تازه واردشون شده بودم خجالت میکیشد حرف بزنم فقط حرص میخورد میگفتم شاید یه عقلش برسه ک هم مارو تنها بزاره هم بفهمه ک من باید  به سلیقه خودم خرید کنم اما متاسفانه نفهمید)

❤️کاربری دست دو نفره❤️