2777
2789
عنوان

خسته شدممم

600 بازدید | 47 پست

یه راهی برای چاق شدن بگید ببینید سیب زمینی و نمیدونم بستنی و اینا ایقد میخورم رو من تاثیر نداره یه چیزی بگید واقعا تاثیر کنه پونزده بیست کیلو باید چاق شدم تروخدا بگید من چ کنم بعد اینکه یه چیزم بگید برای جای جوش خوب باش

میگن مکمل اشتها خوبه بگیرم؟

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول از همه بگو قندت چنده یهو نری کلی سیب زمینی بخوری رو قند خیلی تاثیر داره

قندم نمیدونم اما فشار خونم همیشه پایین یا متوسطه مثلا رو ۹ ایناست ویتامین دی فک کنم کمه رو ۸

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
یه هفته هر روز نودل با پنیر پیتزا بخور  من رو که درجا چاق میکنه

پنیر پیتزا همینجور بریزم توش؟

خرما

شیرینیش دام میزنع بیشتر پنج شش تا در روز نمبتونم

مجردی؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
شیرینیش دام میزنع بیشتر پنج شش تا در روز نمبتونم

همون 5تارو بعد هر وعده غذا بخور 

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)

سلام من تابستون رفتم پزشک تغذیه ت مشهد خیلی هم عالی بود یه عالمه قرص مکمل خارجی بهم دادن هزینش هم شد یک تومن واقعا از روز اول ک مصرف کردم حالم خیلی بهتر بود چاق هم شدم الان ک قطع کردم دوباره برگشت ب حالت اول 

الانم ک عرق یونجه رو بهم پیشنهاد دادن بد نیست