یه راهی برای چاق شدن بگید ببینید سیب زمینی و نمیدونم بستنی و اینا ایقد میخورم رو من تاثیر نداره یه چیزی بگید واقعا تاثیر کنه پونزده بیست کیلو باید چاق شدم تروخدا بگید من چ کنم بعد اینکه یه چیزم بگید برای جای جوش خوب باش
میگن مکمل اشتها خوبه بگیرم؟
من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
یه متخصص تغذیه میتونه کمکت کنه مکمل میدن بهت... یه پیج هست به اسم فیتمیس خیلیا راضین ازش میخوای بهش ...
بده پیج
من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
بعد اینکه تو آب جوش درست شد ابشو خالی کن بعد طعم دهندش رو بزن (با طعم قارچ و پنیر بگیر) بعد یکم پنیر بریز روش رو شعله کم بزار پنیر آب شه مزه بهشت میده با سس هزار جزیره بخور