2777
2789
عنوان

چرتکه بازی کردن عروس هلندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 23 پست
اره ینفر داریم چشمش شوره الان سه ماه زنگ میزنم میخواد بیاد خونم میگم نیستم آنقدر بدم میاد ازشون شوهر ...

چه بهتره، اصلا این افراد میان تو زندگی ادم، و دور از جونتون خدایی نکرده زندگی ادم میپاشه خدا اون روز رو نیاره، اتفاقا به نظرم این ادمها رو حذف کنید از زندگیتون، خمون نباشن بهتر

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
چه بهتره، اصلا این افراد میان تو زندگی ادم، و دور از جونتون خدایی نکرده زندگی ادم میپاشه خدا اون روز ...

اره دقیقا همینه 

اسنا جونیییییییییییی قبل هستم کاربری دوم هستم از ۹۸ عضو اینجام ✋✋✋✋✋✋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای ننه، خیلی غمگین شدم، من خیلی وابسته عروس هلندیم هستم، یه روزم نمیتونم ازش دور باشم، تا میبینمش م ...

دور از جون عروس هلندی شما یک ماه پیش رفتم بعد از چهار سال که بابامینا داشتن عروس رو و بسیار بازی گوش پر حرف شیرین زبون از قفس اومده بود بیرون و برعکس تمام روزا که نمی‌رفت تو اتاق خواهرم رفت پنکه سقفی روشن بود جلو چشم خواهرم از بین رفت باور نمیکنی خانوادم مثل بچه گربه میکردن خواهر برادرم افسرده شدن شدید 

دور از جون عروس هلندی شما یک ماه پیش رفتم بعد از چهار سال که بابامینا داشتن عروس رو و بسیار بازی گوش ...

ای ننه، الهی

😭😭😭خیلی سخته، دیگه مثل عضو خانواده میمونن

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
ای ننه، الهی 😭😭😭خیلی سخته، دیگه مثل عضو خانواده میمونن

اره هنوز بابام میگه چطور فندوق بعد چند سال که از اتاق میترسید نمی‌رفت اون روز رفت همیشه هم راه می‌رفت می‌گفت فنقوق بوس بده دنبال بابام و داداشم خواهرم صداش میکردن فندوق اون می‌گفت فنقوق بوس بده .بابام میبردش ماهی یکبار متخصص چکش میکرد حشره نگیره مریض نشه ویتامین میخرید میومد سر سفره جفت بابام غذا میخورد بابام میگه اسم پرنده اصلا دیگه نیازی اصلاااا

خوشبحال خودم سگ دارم از این عروسکی ها چشم نمیخوره

خدا حفطش کنه براتوون

اره هنوز بابام میگه چطور فندوق بعد چند سال که از اتاق میترسید نمی‌رفت اون روز رفت همیشه هم راه می‌رف ...

ببه درست میگن پدرتوون، واقعا وابستگی زیاد داره خیلی، ادم وقتی پرندش اینجور بشه دیگه دل نداره که یکی دیگه بیاره

ببه درست میگن پدرتوون، واقعا وابستگی زیاد داره خیلی، ادم وقتی پرندش اینجور بشه دیگه دل نداره که یکی ...

خیلی مواظب پسر کوچولوت باش