2777
2789
عنوان

کار شوهرمن

254 بازدید | 9 پست

بچه ها بنظرتون من کاربدی کردم پسرم پنج ماهشه چندروزه سرماخورده دو شبه بدترشده همش ناله بهانه گیری ابریزش عطسع سرفه حالش خوب نیس اصلا دوشب بود بیداربودم تاصبح که تکونش میدادم تاباباش بخابه که میخاس بره سرکارصبح امروزم بردیم دکتر تاظهر الاف بودیم ظهر مارو رسوند رفت دنبال کاراش بعد رفت خونه مادرش ناهار خورد من نرفتم بخاطربچه خودشونم درک کردن ناهاراورده یکهو حولشو برداشته که بره استخر بچه خواهرشم توماشین بود ده سالشه کلا بهش گفتم نرو هفته بعدبرو ببرش ...امروز تعطیلی بمون بچرو نگه دارمن یکم استراحت کنم بلندشم خونخ رومرتب کنم خونه خیلی بهم ریخته بود نشد جمع کنم بخاطر بیتابی بچه گفتم نروگفت نمیشه قول دادم من گفنم بخاطر خوشی یک بچه منو بابچه مریض ول میکنی بری این وضع خونه روببین خودم سرم درد میکنه کشش ندارم دیگه گفت شب میام کمک میکنم منم خوب میشناسمش که تنبل و بیاد بیشترخوابش میبره تاکمک و بیشترعصبیم میکنه میگه باشه فردا جمع میکنم میشناسمش ..

بهش پیام داده بودم ناهارخوردی بیا بچرو نگه دار منم ناهاربخورم اسنراحت کنم مراقببش باش اقا اومده هنوز پاش نرسیده خونه میخاس بره تارفت پایین زنگ زدم مادرش گله کردم همینارو گفتم دیدم بعد پتج دقیقه اومد خونه برگشت خونه و تا ساعنای شش بود منم خواب بچروهم مراقب بود تابیدارشدم بی خداحافظی هیچ کلامی رفت بیرون نیم ساعت پیش زنگ زده با لحن خوب وسلام وخوبی که من  دوساعت دیرترمیام گفتم چرا گفت میرم استخربدنم خستس منم گفتم باشه منم کارام برسم پس 

گفتم دیگه همون تذکر ظهربسه 

الان توبرجک نزنم که بچرو هم میخلس ببره بدقول میشه وبامن بدمیشه همین که زنگ زد و بهم گفت که میتونست نگه و دیر بیاد خونه حرفم نزنه بعضی مردا دلیلی نمیبینن که به زنشون توضیح بدن دیرمیام کجامیرم ...

بنظرتون بدکارکررم گفتم مادرش و اینکه ناراحتیمو نشون دادم ازرفتن بی موقعش 

...بچه خواهرش پدر نداره واسه همین گفتیم میبریم 

الان فک کنم باهمون رفت دیگه 

مادرشم گاهی بمن درددل میکنه از کارای پسزش نسبت بخودش واسه همین باهاش راحتم 

از آدمهایی که فکرشو نمی‌کردم رودست خوردم 

خوب کردی به مادرش گفتی .دم مادرشم گرم که فرستادش کمکت تا استراحت کنی با اینکه وظیفشه 😏

خانما کراپ و تاپ و بادی و جوراب و شال دارم خیلی قیمت مناسب زیر ۱۰۰ تومن..بهم بگید اگه خواستید کانال روبیکامو براتون بفرستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب کردی گفتی 

الان دیگه ناراحت نباش ک رفته استخر چون تا ساعت شش پیش شما بوده 

و اینکه وقتی به بچه قول جای میدی اون همش منتظره 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

دیگه کش نده کار ظهرتم خوب بوده نیاز داشتی به استراحت خواهر زاده رو هم که الان می بره همه چی روبر ...

اره کش دادنش معنی نداره دیگه خودش فهمیده ازخودش 

اثرش  ازبین میره با گله بیخودمن 

خونوادشم اگه میدونستن وضع منو نمیذاشتن ببره بچرو چون ادمهای بدی نیستن وگرنه زنگ نمیزدن بروخونت نمبخادبری 

خوب کردی گفتی  الان دیگه ناراحت نباش ک رفته استخر چون تا ساعت شش پیش شما بوده  و اینکه و ...

میگم بنظرت چرا زنگ زد بمن و گفت دیرترمیام کجامیرم بااینکه من ظهر حالشو گرفته بودم 

بحساب برلی مرد خیلی سخته نتونه سرقولش بمونه یاحرفش رو داشته باشه دیرتر بره 

خیلی باید ناراحت میبود ازمن دیگه 

چرا زنگ زد چی فکر کرد باخودش 

خیلی مهم بود که باخبرم کنه 

اول اینکه خدا قوت مادر مهربون ان شاء الله بچت هرچه زودتر خوب بشه، 

هر کسی اخلاق مادرشوهرش میدونه 

من هیچ چیزی به مادرشوهرم نمیگم هیچی چون کوچکترین حرف به ضررم تموم میشه خیلی اشتباه کردم اولا بهشون اعتماد کردم وباهاش ن حذف زدم خیلی اشتباه کردم باهاشون احساس صمیمت کردم الان دلم نمیخواد کوچکترین تصميم مارو بدونن،البته شوهرمم بامن موافقه میشناسه مادرشو، معمولا هیچی نمیگیم، مادرشوهر من نیاد چند روز میمونه من توی اون چند روز فقط قربون صدقه شوهرم میرم، 

یکبار فقط من بخاطر بچه جلوی مادرشوهرم بلند حرف زدم با شوهرم و حرف اون نشد حذف خودم شد، بماند که شوهرم چقدر چقدر عصبانی شد از دستم و کلی ازش معذرت خواهی کردم ولی واقعا بعدها که مادرشوهرم به شوهرم گفته پس شماهم همش باهم دعوا میکنید يا پدرشوهرم گفته بود همه زنا مثل همن، تازه فهمیدم چه غلطی کردم 

الان توی جمعشون فقط در حد ضرورت حرف میزنم بماند که اون رفتارو یادشون نمیره ولی خب دارم تمام تلاشم میکنم وقتی هستن بچسبم به شوهرم

اول اینکه خدا قوت مادر مهربون ان شاء الله بچت هرچه زودتر خوب بشه،  هر کسی اخلاق مادرشوهرش میدو ...

نه اینا اینجوری نیستن مادرپدرش خیلی نصیحت میکنن از آبروشون میترسن خودشونم میدونن اخلاق پسرشونو خودشو بهشون نشون داده دیگه طوریکع پشت سرم مادرپدرش گفتن نمیدونیم براچی اینجورمیکنه بازنش باناراحتی هم گفتن ...اوناخودشونم ناراحتن و دوس ندارن ..میدونن ادم نفهم ولجبازیه

میگم بنظرت چرا زنگ زد بمن و گفت دیرترمیام کجامیرم بااینکه من ظهر حالشو گرفته بودم  بحساب برلی ...

خب دوس نداشته دروغ بگه و اینکه تو براش خیلی مهمی 

نمیخاسته فکر کنی ک ناراحته 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه