2777
2789
عنوان

گرفتگی لوله سینک

2293 بازدید | 20 پست

سلام خانما سینک من دوقلو الان چند روزه آب که میریزم اصلا پایین نمیره از این سینک میره توی اون سینک باید لوله باز کن بریزم یا سیفون و لوله هارو باز کنم بشورم؟

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

باید باز کنی بشوری اشغال گرفته 

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

ی لوله باز کن شب بریز. قبلش هم یکی دو ساعت اب باز نکن ک آب لوله ها تخلیه شه. اگه بازهم باز نشد بعد لوله ها رو باز کن. ولی یکم دردسر داره... ممکنه سفت نشه  نشتی بده و اینا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیفون و لوله ها رو باز کن بشور بعدش لوله باز کن بریز 

اگ درست نشد باید لوله باز کن بیاری

.

مال منم همین ی ماه پیش گرفته بود لوله باز کن آوردیم

میگفت آب برنج نباید بریزید تو سینک....

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        

جوش شیرین و سرکه بریز. 

بزار بمونه یه ربع.

بعد آب جوش کتری رو بریز روش

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

باید سفونو باز کنی خالی کنی و بشوریش اوک میشه 

یا اینکه ی سیم مفتول بکن تو سوراخای سینکنثت شاید خروجی اب سینکت بسه شده اگه دیدی بازم گیر کرد سیفونو باز کن 

بابای من هر سال سیفونو یدور باز میکنه مامانم میشوره دوباره وصل میکنه

اول باز کن شاید چیزی گیر کرده اگه نه که باید مایع لوله بازکن بریزی

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،

اول بزار آب سینک کامل بره اگه نمیره با میخی سیمی چیزی یکم تکون بده زیر سیفون تشتی لگنی چیزی بزار کابینتت کثیف نشه آبش نریزه رو موکت یا فرش آشپزخونه  لوله ها رو باز کن تمیز کن 

سالی چند بار باید سیفون و لوله هاشو تمیز کنی 

باید سفونو باز کنی خالی کنی و بشوریش اوک میشه  یا اینکه ی سیم مفتول بکن تو سوراخای سینکنثت شای ...

بابای من سینک و گازو . میفروشه اینکارو میکنه تابحال نشده سینکمون گرفتگی داشته باشه 

سیفون و لوله ها رو باز کن بشور بعدش لوله باز کن بریز  اگ درست نشد باید لوله باز کن بیاری . م ...

چه کارا! خودتون باز کنید و بشورید و بعدم ببندید، چه احتیاجی به لوله باز کن اوردنه؟!

من هم اب برنج میریزم هم هم چیزای دیگه، سالی یبار هم لوله‌ها رو باز میکنم و میشورم...ولی درکل حواسم هست برنج و تفاله چایی و مو و ... توی فاضلاب نره