سلام خانما سینک من دوقلو الان چند روزه آب که میریزم اصلا پایین نمیره از این سینک میره توی اون سینک باید لوله باز کن بریزم یا سیفون و لوله هارو باز کنم بشورم؟
فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمیشناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
ی لوله باز کن شب بریز. قبلش هم یکی دو ساعت اب باز نکن ک آب لوله ها تخلیه شه. اگه بازهم باز نشد بعد لوله ها رو باز کن. ولی یکم دردسر داره... ممکنه سفت نشه نشتی بده و اینا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اول بزار آب سینک کامل بره اگه نمیره با میخی سیمی چیزی یکم تکون بده زیر سیفون تشتی لگنی چیزی بزار کابینتت کثیف نشه آبش نریزه رو موکت یا فرش آشپزخونه لوله ها رو باز کن تمیز کن