2777
2789
عنوان

خستگی ذهن

| مشاهده متن کامل بحث + 7030 بازدید | 49 پست
آره منم شنیدم آر تی ام اس قبلا رفتم ولی اینو رفتم شنیدم دکتر مهدی دهقانی انجام میده دکتر خوبیه و ...

ب این نتیجه رسیدم ک باید یه دستگاه RTMS بعلاوه نوروفيدبک بخرم بذارم توی خونم خیلی بهش نیاز دارم

😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قبلا اینطور نبودی ولی از من میشنوی  یه عده وقتی میبینن داناییشون ته میکشه یه کلمه لاعلاج و مزم ...

رو من که ویتامین اصلا اثر نداره

ولی این دکتر دهقانی رو یه خانمه بود خیلییییییی سردرد داشت داروی میگرن و هیچ دارویی روش اثر نداشت رفت پیش این دکتره با نوروفیدبک خوب شد

واقعا خوب شدن آرزومه🥲

رو من که ویتامین اصلا اثر نداره ولی این دکتر دهقانی رو یه خانمه بود خیلییییییی سردرد داشت داروی میگ ...

ویتامین زیادیش هم یا مضره یا دفع میشه 

میگم مشکل اصلا جسمی نیس

ذهنیه

عزیزم اگه عدم جذب مواد مغزی بود دچار کم‌خونی‌و‌کمبود ویتامین میشدم ولی آزمایشام همه نرماله

عزیزم منم اینجوریم آزمایشام نرمال بود کمخونی نداشتم ولی یه قرص ففول انگلیسی بود ده سال پیش میخوردم واقعا جون میگرفتم انگار دوپینگ کرده باشم، در صورتی که تو آزمایش کمخونی نداشتم

آخه یکی میگه سودا یکی میگه بلغم😂

وای اسی منم مثل شمامکلی فولدر باز تو ذهنم دارم

ب نظرم مال کارهایی هست که بابد انجام بدم ولی تعلل میکنم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

وای اسی منم مثل شمامکلی فولدر باز تو ذهنم دارم ب نظرم مال کارهایی هست که بابد انجام بدم ولی تعلل می ...

😐😑حالا اینو چجوری درستش کنیم

البته من فکر میکنم یه جاییشم به خاطر اینه ک کاری ک دوست داریمو انجام نمیدیم 

😐😑حالا اینو چجوری درستش کنیم البته من فکر میکنم یه جاییشم به خاطر اینه ک کاری ک دوست داریمو ان ...

اره واقعا.من ی لیست از اهداف دارم ولی فقط نشستم گذر عمر میبینم و افسوس میخورم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

وای اسی منم مثل شمامکلی فولدر باز تو ذهنم دارم ب نظرم مال کارهایی هست که بابد انجام بدم ولی تعلل می ...

من کلی کار و ایده تو ذهنمه ولی جسمم همراهی نمیکونه مدام چشم و ذهنم خستس بی حالم 

منی که اصلا بی کار نمیموندم الان به هیچ کاری نمیرسم

بلغم سردی مغز هست باعث خواب آلودگی و خستگی میشه سودا این علایمو نداره کمی در موردش تحقیق کنید

اره همون سردیه مشکلم وقتی چیزایی با طبع سرد میخورم داغون میشم بدنم به لرزه میفته

این دارویی که گفتی رو از کجا تهیه کنم معتبر باشه