2777
2789
عنوان

خستگی ذهن

| مشاهده متن کامل بحث + 7030 بازدید | 49 پست
شما مشکل گردش خون دارید و عدم جذب مواد مغزی در روده قرص پروبیوتیک بخور و دمنوش میخک زودی خوب میشی تن ...

عزیزم اگه عدم جذب مواد مغزی بود دچار کم‌خونی‌و‌کمبود ویتامین میشدم ولی آزمایشام همه نرماله

شما مشکل گردش خون دارید و عدم جذب مواد مغزی در روده قرص پروبیوتیک بخور و دمنوش میخک زودی خوب میشی تن ...

فقط اینو فهمیدم ک پزشکی کلاسیک ب حد خودش رسیده و توی خیلی زمینه ها پاسخگو نیس

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم اگه عدم جذب مواد مغزی بود دچار کم‌خونی‌و‌کمبود ویتامین میشدم ولی آزمایشام همه نرماله

آزمایش های منم همینو میگن البته یه مدت کمبود شدید ویتامین دی داشتم ولی الان ک درست شده بازم همونم

حسابی سنگینم خیلی زود خستم میشه 

من مغزم یه جوری خسته میشه مثلا میرم کلاس‌رانندگی آخراش دیگه داغون میشم 

یه ذره فعالیتم زیاد باشه سرگیجه عدم تعادل میگیرم از زندگی افتادم فکم سفت میشه 

دانشگام مونده هی مرخصی میگیرم😭

یه دکتر میگه میگرنه یکی میگه سندرم خستگی مزمنه

من مغزم یه جوری خسته میشه مثلا میرم کلاس‌رانندگی آخراش دیگه داغون میشم  یه ذره فعالیتم زیاد با ...

راستی یه چیزی یادم اومد

یه روش درمانی هست ب اسم نوروفیدبک 

تا حالا نرفتم ولی تحقیق کردم 

این روش نهایی و عالیه

راستی یه چیزی یادم اومد یه روش درمانی هست ب اسم نوروفیدبک  تا حالا نرفتم ولی تحقیق کردم&nb ...

آره منم شنیدم

آر تی ام اس قبلا رفتم

ولی اینو رفتم

شنیدم دکتر مهدی دهقانی انجام میده دکتر خوبیه

ولی انقد دکتر رفتم دیگه خانواده حمایتم نمیکنن که ببرنم تهران 

من مغزم یه جوری خسته میشه مثلا میرم کلاس‌رانندگی آخراش دیگه داغون میشم  یه ذره فعالیتم زیاد با ...

قبلا اینطور نبودی ولی از من میشنوی 

یه عده وقتی میبینن داناییشون ته میکشه یه کلمه لاعلاج و مزمن میزنن پشتش ک آره ما خیلی میدونیم تو رو دیگ نمیشه کاریش کرد

تجارت راه انداختن انواع دارو های احمقانه توی بازاره بعلاوه شیوه های پزشکی _تجاری

من تا حالا مولتی ویتامین هم مصرف کردم هر روزم انواع مختلفی از ویتامین هارو مصرف میکنم

جک خالی بود

آره منم شنیدم آر تی ام اس قبلا رفتم ولی اینو رفتم شنیدم دکتر مهدی دهقانی انجام میده دکتر خوبیه و ...

من آنقدر پیش روانشناس رفتم ک دهنشون سرویس کردم 

بیشتر از خود روانشناسا دیگ میدونم چه خبره