2821
2789
عنوان

خستگی ذهن

| مشاهده متن کامل بحث + 7525 بازدید | 49 پست

برو با دکتر مطرح کن آزمایش میدی اگه از ویتامین باشه تامین کن با تغذیه و سبک غذایی ممکنه یه جا از غذا باشه 

چیزایی مثل مویز و مغزیجات هم خوبن 

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من کلی کار و ایده تو ذهنمه ولی جسمم همراهی نمیکونه مدام چشم و ذهنم خستس بی حالم منی که اصلا بی کار ن ...

سلام خوبی ؟ 

منم دقیقا همینجوریم ، دقیقا علایم  شمارو دارم ، منم خیلی پر انرژی و فعال بودم , از شهریور یهو مغزم انگار قفل شده ، همش خسته‌ام ، کم تحمل شدم ، چشمام سنگین و ذهنم انگار خسته‌س تحمل یکم کار یا بحث رو ندارن ، اصلا حوصله‌ی هیچ چیز رو ندارم ، شما خوب شدی ؟ فهمیدی چی بود ؟ 

اره همون سردیه مشکلم وقتی چیزایی با طبع سرد میخورم داغون میشم بدنم به لرزه میفتهاین دارویی که گفتی ر ...

مبشه خواهش کنم از این دارو درمانی ها نکنید... من سال قبل یه دوره تحت نظر همین طب سنتی اصلاح مزاج بودم و دمنوش مصرف کردم... تنها چیزی که عایدم شد بهم ریختگی شدید هورمون و درد سینه هست که هنوز بعد شش ماه درمان هنوز درگیرم

خدایا سپاسگزارم