2777
2789
عنوان

خستگی ذهن

| مشاهده متن کامل بحث + 7030 بازدید | 49 پست

برو با دکتر مطرح کن آزمایش میدی اگه از ویتامین باشه تامین کن با تغذیه و سبک غذایی ممکنه یه جا از غذا باشه 

چیزایی مثل مویز و مغزیجات هم خوبن 

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلی کار و ایده تو ذهنمه ولی جسمم همراهی نمیکونه مدام چشم و ذهنم خستس بی حالم منی که اصلا بی کار ن ...

سلام خوبی ؟ 

منم دقیقا همینجوریم ، دقیقا علایم  شمارو دارم ، منم خیلی پر انرژی و فعال بودم , از شهریور یهو مغزم انگار قفل شده ، همش خسته‌ام ، کم تحمل شدم ، چشمام سنگین و ذهنم انگار خسته‌س تحمل یکم کار یا بحث رو ندارن ، اصلا حوصله‌ی هیچ چیز رو ندارم ، شما خوب شدی ؟ فهمیدی چی بود ؟ 

اره همون سردیه مشکلم وقتی چیزایی با طبع سرد میخورم داغون میشم بدنم به لرزه میفتهاین دارویی که گفتی ر ...

مبشه خواهش کنم از این دارو درمانی ها نکنید... من سال قبل یه دوره تحت نظر همین طب سنتی اصلاح مزاج بودم و دمنوش مصرف کردم... تنها چیزی که عایدم شد بهم ریختگی شدید هورمون و درد سینه هست که هنوز بعد شش ماه درمان هنوز درگیرم

خدایا سپاسگزارم