2777
2789

ما باهم نامزد شدیم صمیمی هم هستیم عروسیمون هم 6 7روز باهم فاصله داره 

باباهامون گفتن باهم برین جهزیه بخرین 

ما باهم میریم خرید هر کس به سلیقه خودش میخره

دخترعموم هر چی که میخره قیمتشونو زیاد میگه به باباش بعضی چیزارو 2 3میلیون گرون تر میگه خریدم بعضی چیزا که سر درنمیارن دو سه برابر میگه قیمتشونو و بقیه پولو برای خودش برمیداره 😐😐😐 من شاخ درمیارم از کاراش😐 باورتون نمیشه فک کنم بیشتر از 1میلیارد خرج کرده باشه با اون اضافیا که برمیداره 

با اینکه هنوز یه سری وسایلمون مونده

امروز صبح بابام میگفت داداشم میگه دختر من این همه خرج کرده 😐دلم برای عموم میسوزه 

دله دزده که دخترعموت🤐

ازین درتعجبم یه میلیارد از بغل جهیزیه درآورده مگه دارا نیستن انقدر چش و دل گشنه س لاکردار؟؟؟

کشتی خاکی برا همه یه شرط بندیه، اما برا من جنگه! من کشتی میگیرم که بگم منم هستم🤼‍♂️ من یه نفر نیستم ، دو هزار تا دردم ولی سوختم، سوخت جته✈️ دمتون گرم رفیقای باحال داش خلیل و سعید و لالی و نیم بطری! ما به دریا به طوفان میدیم💪🏻یه اکیپ ناب که پرچم بالاتر از برج میلاد، کشته میداد…لیانشامپو دوش نمیاد، فرق داریم منو تو بچه ننه، تو‌ اهل کتابی و‌ من عشق قمه 🔪درسخون نبودیم لاتی بلدیم، هم گنگمون بالاس هم شرطلبیم… پس حواست باشه سرت پایین، رد شدی بگو🤚🏻نوکرتم دایی✋🏻چیزیم واسه ی باخت نداریم جز یه رفیق ته تغاری، مش جاوید حرف نداری!🚶🏻‍♂️ نوش جونت حاجی نوش جونت! بلا به دور چشم حسودا کور، نیش زبونا رو طلا بدون، خدا بیامرزه مادرتو ، نیست که ببینه پسرشو، قهرمانه یک شهره، سفت و سخته مثل صخره! دمت گرم، شکوفه زدی از دل سنگ، تو دل تاریکی رو زدی منگ ، مثل ما نشدی گیره بنگ، پیش خودت نگی تکی تنهایی، خلوت شد دورت چند گاهی، چند تا رفیق قراضه داری که لب تر کنی پیشتن دایی، روی خاکریزه باورات وایسادی، پنج تا رفیقه جون فدات، مش جاوید💪🏻جاوید: ولی داش سعید اونجا، اینجا نیستا! بنگ منگ تعطیله هاااا ؟ داش خلیل: جاوید دادا درسته ما باکلاس نیستیم ولی اداشو بلدیم دربیاریم….جاوید: دمتون گرم، کفتونه! ✋🏻 تیرهوایی دارین مشدی هستین دادا، لیانشامپو شیییییره🦁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂ولش کن چیکارش داری خودش میدونه

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
بعد با پولای اضافی برای خودش طلا میخره هی  میگه شوهرم خرید 😐😐😐😐😐😐 باور کنید داستان نیست ...

نفله ی در ب در😂😂😂

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

اگه عموت مشکل مالی نداره و پولشو داره

اشکال نداره کار خوبی میکنه دمش گرم😂

ولی اگه باباش وضعیت خوبی نداره نامردیه دیگه

اسم کاربریم نوداِلیته چون خیلی نودل دوس دارم  این کاربریمم بترکه دیگه نمیام نی نی سایت تو قضاوت کن اشتباهامو، وقتی راه رفتی ردّ پاهامو من دشمن تو نیستم فقط افکار و عقایدم متفاوته