2777
2789

چن روزیه ترکیب نشاسته سیب زمینی ک خودم درس میکنم رو با اب خیار قاطی میکنم با پنبه به کل صورتم میزنم تا الان راضیم و سعی میکنم تا عید روزی دوبار بزنم هم ابرسانی میکنه هم باعث روشن شدن پوست میشه ب شماهم پیشنهاد میکنم دوست عزیز🙃🙃🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور نشاسته سیب زمینی رو درست کنیم؟

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

برا جوش هم تاثیر داره؟

چجوری درست میکنی دقیقا سیب زمینیو خیار رو رنده میکنی قاطی میکنی؟

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
برا جوش هم تاثیر داره؟ چجوری درست میکنی دقیقا سیب زمینیو خیار رو رنده میکنی قاطی میکنی؟

ن عزیزم اول سیب زمینی رو رنده میکنم پنج دقیقه بعد ابشو میریزم بره موادی ک ته نشین شده رو با اب خیار قاطی میکنم

ن عزیزم اول سیب زمینی رو رنده میکنم پنج دقیقه بعد ابشو میریزم بره موادی ک ته نشین شده رو با اب خیار ...

اهاااا ممنون حتما امتحان میکنم😃

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
شما چند وقت استفاده کردی ؟ چقد تاثیر داشته ؟

من بعضی وقتا استفاده میکنم

هر وقت حوصله داشته باشم استفاده میکنم

ولی همون یه بار پوستو سفید و شفاف میکنه

البته باید مواظب باشین اگر سینوزیت دارین

من سر عهدی که با شما بستم هستم💌یا صاحب الزمان ادرکنی💌يا جابِرَ الْعَظْمِ الْكَسيرِ💌