2777
2789
عنوان

حسادت همکار🤦🏻‍♀️

1697 بازدید | 32 پست

وای بچه ها تو محل کارمون یه دختر هست خیلی واقعا تو مخی من اصلا باهاش کاری ندارم برخورد هم ندارم چون ببخشید مثل گاو یه سلام هم بلد نیست بده و وقتی میخوای سلام بدی روشو برمیگردون😐

بعد میره پیش همکارا میگه چرا فلانی یعنی من باید فلان قسمت کار کنم اما اون نه و کلی داستان هر سری در میاره و اون ادم ها میان به من میگن این داره این کارو انجام میده

واقعا از دستش شمارم بنظرتون چیکار کنم تا بشینه سر جاش؟!😑

اون چیزی که قسمت تو باشه هیچوقت از کنارت نمیگذره...😊♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط بی توجهی عزیزم.

من سالهاست کارمندم. حساسیت نشون نده بدتر میشه

اون دیگرانم که خبر میارن دل به دلشون نده که بیشتر آتیش بیار نشن

محیط کار یک دشمن زیاد و هزار دوست کم

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
فقط بی توجهی عزیزم. من سالهاست کارمندم. حساسیت نشون نده بدتر میشه اون دیگرانم که خبر میارن دل به د ...

درست میگین واقعا چون من تقریبا یه ساله استخدام شدم یکم اذیت میشم ولی دم نمیزنم!

یبار صداش کن ببرش یه گوشه قاطع باهاش حرف بزنو حالشو بگیر 😐

اونوقت خیلی پررو میشه من اصلا نگاهشم نمیکنم چون کلا با خودش درگیر

منم همین مشکلو داشتم. دیگه روانیم کرده بود دختره . میخواستم بزنم بیرون اینقد که تحت فشار بودم. تو همین نی نی سایت راه حل خواستم ینفر گفت تو دستت سوره فلق بخون فوت کن تو روش دیگه نمیتونه کاری کنه. خدا شاهده از اون روز هر بار این کارو میکنم دیگه نمیتونه بهم آسیبی برسونه.

حالا من وقتی میرم سر کار تو کف دستم هفت بار سوره فلق رو با توجه کامل به معنی میخونم بعد از پشت سر یواش فوت میکنم سمتش 😁