2777
2789
عنوان

حسادت همکار🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1697 بازدید | 32 پست
منم همین مشکلو داشتم. دیگه روانیم کرده بود دختره . میخواستم بزنم بیرون اینقد که تحت فشار بودم. تو هم ...

وای چقدر جالب حتما انجام میدم

اون چیزی که قسمت تو باشه هیچوقت از کنارت نمیگذره...😊♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما باید به اون سلام کنید البته هیچ اجباری نیست  کلا ازش فاصله بگیرید

وقتی کسی داخل اتاق شخصی ک وارد میشه اصولا باید سلام بده

حالا این ب کنار

وقتی سلام هم میدیم علیک نمیگیره😐

امضام😢

تاپیکهام داستان های واقعی از زندگی افراد هستن.تو دل هرکدوم ما رنجهایی هست که هیچکس باخبر نیست من رنجهای اون دل ها رو به تصویر میکشم.هیچکس خوشبخت مطلق نیست.و ما محکومیم به اینکه ادامه بدیم و اینو بدون هر زخمی که بهت وارد میشه اگر تو رو نکشه قویترت میکنه پس زخم هاتو دوس داشته باش و بجنگ برای زندگیت❤تو روبیکا یه 

آخ آخ منم تو محیطهای کارم اینقدر با این آدما برخورد داشتم و اینقدر ساده بودم که سعی میکردم با همه دوست بشم،ولی خیلیا در ظاهر دوستن و پشت سر دشمن...یه بار از دست یه مادر و دختر که باهم یکجا کار میکردن و منم مسول بخش دیگه ای از اونجا بودم،همکار شدیم،واقعا نمی‌دونم چه مرگشون بود،چپ و راست مامانه دختررو کوک میکرد و مینداختش به جون من،یه بار به قدری ناراحتم کردن که کیفمو برداشتم و با گریه اومدم بیرون ،دقیقا جلو در ورودی مدیر عاملو دیدم و گفت چی شده؟ منم همه چیو تعریف کردم.منو برگردوند تو محل کار و قشنگ حالشونو گرفت.از اون به بعد دیگه کاری به کارم ندارن،ولی گاهی بازم کرم میریزن.به این نتیجه رسیدم که تو محیط کار با هیچ کس صمیمی نباشم‌فقط سلام و خدافظ و صحبت کاری.جالبه که تو آقایونم از این آدمای موذی پیدا میشه.به نظر من بهش اصلا رو نده و نگاهشم نکن.همین کاری که من میکنم و نتیجه گرفتم،همیشه تو محیط کار آدم سمی پیدا میشه حتی اگه تو بهشون کاری نداشته باشی،اونا باهات کار دارن.

صبر،اوج احترام به حکمت خداوند است.خواهشا با حیوانات مهربان باشیم
آخ آخ منم تو محیطهای کارم اینقدر با این آدما برخورد داشتم و اینقدر ساده بودم که سعی میکردم با همه دو ...

دقیقااااا حتی کارشونم نداری باهات کار دارن میخوان سنگ بندازن

آخ آخ منم تو محیطهای کارم اینقدر با این آدما برخورد داشتم و اینقدر ساده بودم که سعی میکردم با همه دو ...

همسرم میگه به خصوص  تو محیطهای کاری ،هرچی بهتر باشی،بیشتر دشمن داری،راستم میگه واقعا 

صبر،اوج احترام به حکمت خداوند است.خواهشا با حیوانات مهربان باشیم
بله

پس بسازباهاش چون تقریباهمه جاهمینه مخصوصاجاهایی که کارمندزن زیاده

هیچکس تکرارمن نخواهدشد...خدایاکمک کن امسال سال خوبی برای همه ازجمله خودم و خانواده ام باشه به اهدافم برسم دیگه خسته شدم