2777
2789
عنوان

من حتی وقتی...💔

179 بازدید | 14 پست

دلم خیلی گرفته

۲ساله عروسی کردم 

جلسه ی اول خاستگاری بهش گفتم من هیچی نمیخوام

فقط اگه دست وصدات بلندشه میرم

گفت باشه

تونامزدی هیچ مشکلی باهم نداشتیم وهمه چیزعالی بود.خیلی عالی ها

ازماهه اول عروسی شروع شد

اول صدا وبعد دستش بلندشد(در حده سیلی و...)

شوهرم وقتی خوبه خیلی خوبه ووقتی بده خیلی بد 

روحیش خیلی حساسه

هیچوقت مشکل جدی باهم نداشتیم همیشه بهونه گیری میکردو ....

من دگر سوی چمن هم سرِ پروازم نیست،که پرِ بازم اگرهست دلِ بازم نیست💔ویران شده راه منت معمارنباشد،ویرانه ی مارابگذارید که ویران بماند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول زندگیته دوسال اول زندگی عین شما بودیم خواهرشوهرم کوکش میکرد میفرستاداونم باهام دعوا میکرد 

الان ۶سال گذشته دیگه همه کسش من شدم خواهرشوهر کیلویی چند 

همه این راهو رفتن حالا کمتر با بیشتربوده اون هیچ ولی باید با سیاست اون دوره رو سپری کنی عزیزم

وقتی جواب وتوجیهی برای بهونه گیری هاش نداشت دست بلندمیکرد

منم چندباری رفتم قهر

دیگه توخونه احساس امنیت نداشتم

شایدازهر۱۰بار یه بار دستش بلندشه ولی من هربار استرس دارم

هروز صبح میگم یعنی امروز چطور میگذره؟

دلم خیلی میسوزه از این ک دارم جدامیشم بدون هیچ دلیل ومشکل جدی ومنطقی

میگه نباید میرفتی خونتون

میگم توباعثش بودی من که گفته بودم

باز میگه هرچی نبایدمیرفتی

میدونم چاره ای جزجدایی ندارم

ولی امان ازدلم

من دگر سوی چمن هم سرِ پروازم نیست،که پرِ بازم اگرهست دلِ بازم نیست💔ویران شده راه منت معمارنباشد،ویرانه ی مارابگذارید که ویران بماند...
اول زندگیته دوسال اول زندگی عین شما بودیم خواهرشوهرم کوکش میکرد میفرستاداونم باهام دعوا میکرد  ...

هعی...

مشکل زندگی من نوبره تو عالم

بدبختی های من عجیب غریبن 

همش غرمیزد چرا مامانت توخاستگاری ازمن سوال پرسید

چرا داداشت باهام گرم نمیگیره

چراخواهرت انقدر دوسم نداره ک از من بپرسه چی دوسداری برات درست کنم؟💔🤦‍♀️

باعصبانیتش خرابکاری میکرد بعد ماه تا ماه پاش وخونمون نمیذاشت ک من دیگه ازچشمشون افتادم دوسم ندارن منم نمیام

دیگه همه چی تموم شد

این بارتصمیم خودمون وخانواده هامون برای طلاق جدیه

وقتی جواب وتوجیهی برای بهونه گیری هاش نداشت دست بلندمیکرد منم چندباری رفتم قهر دیگه توخونه احساس ا ...

واسه جدایی زود تصمیم گرفتی 

راه های دیگه‌رو باید امتحان میکردی بیشتر تحمل میکردی درسته طلاق عادی شده ولی انگش میمونه روت 

بخدا با دوستای نی نی سایتم سال ۹۷تلگرام گروه زده بودیم اومد خونه گفت تولد دخترمون فامیلات پشتشونو کرده بودن به خانواده من گفتن اینارو از کجا درآوردی گوشی از دستم گرفت کوبید به دیوار خورد به لوله گاز خرد شد گوشیم خودشم آیفون 

مگه میتونستم بگم خواهرت مادرت؟

بعد اون یه بارم با من دعوا کرد خواهرشوهرم گفت خوب شد دختر پررو گوشیت بگو سرچی شکست خلاصه دوران کثافتیو ردکردم الان خوبیم

هعی... مشکل زندگی من نوبره تو عالم بدبختی های من عجیب غریبن  همش غرمیزد چرا مامانت توخاستگار ...

سر دعوا این حرفا عادیه ما این راهها رو‌رفتیم 

مامانم همیشه میگه مردا یه اخلاق سگی دارن که یه ماه یه بار جو میگیرتشون و دعوا راه میندازن هفته پیشم سر ی موضوع کوچولو بهم گفت حق نداری نه خودت نه‌بچمو‌ ببری خونه بابات 

منم همسایم‌با مامانم 

خلاصه سه روز گذشت مامانم اومد این سرکار بود گفت چرا نمیای گفتم سر فلان مساله گفت میام با بابات خرف میزنیم با شوهرت گفتم کسی حق نداره واسه خاطر من بیاد و پیش این خودشو خار کنه این از خداشه کسی بیاد منتشوبکشه گفتم خودش آروم میشه 

که‌پریروز خودش گفت بریم خونه مامانت 

واسه جدایی زود تصمیم گرفتی  راه های دیگه‌رو باید امتحان میکردی بیشتر تحمل میکردی درسته طلاق عا ...

میدونی 

مشکل من مشکلاتم نیست

حداقل چندماه اخیرنبود

مشکل روحیه ی حساس شوهرمه

فانتزی هاش از ازدواج 

به خدا ماهیچ مشکلی نداشتیم یهو شروع میکرد غرغر ک مامانت چراتوخاستگاری ازمن پرسیده عصبانی میشی یانه🥲

برام دعاکن

شایدخداصدای شمارو شنید

شایدتوجلسات مشاوره فرجی حاصل شد

سر دعوا این حرفا عادیه ما این راهها رو‌رفتیم  مامانم همیشه میگه مردا یه اخلاق سگی دارن که یه م ...

لطفاً دعام کن

من نمیخوام جداشم💔🥺

میدونی  مشکل من مشکلاتم نیست حداقل چندماه اخیرنبود مشکل روحیه ی حساس شوهرمه فانتزی هاش از ا ...

تحملتو ببر بالا 

الکی آرومش کن بگو کار مامانم درست نبوده شده دیگه‌گذشته رفته 

بخدا مردا زود خر میشن 

خواهرمم دوساله عروسی کرده شب ‌‌روزشون دعواس از نصیحت کردن خسته شدم خودشم همیشه طرف شوهرشو میگیرم که زده نشه ازش 

شوهرش خسیسه زیاد خرج نمیکنه پس انداز میکنه تا خونه عوض کنه 

تورو هم خواهرم میدونم وقتی چاره هست و با صحبت و سیاست مشکلت حل میشه چرا درجا به طلاق فکر میکنی

لطفاً دعام کن من نمیخوام جداشم💔🥺

هیچوقت دعواهاتو هرچقدم بزرگ‌باشه به خانوادت نگو نذار از شوهرت متنفر باشن 

بارها دعوا کردیم شدید مامانم که زنگ میزنه پنجشنبه ها شام بریم اونجا گفتم دعوا کردم نمیام میگه چرا میگم گفت این هفته بریم خونه مادر من منم گفتم نه واسه اون دعوامون گرفت مامانمم حقو میده به شوهرم درحالیکه اصلا دعوا سر یه چیز دیگس