بچه ها من بچم خیلی اذیتم میکنه همیشه تا ۵ صبح بیداره کلا خیلی لج بازه همش گریه میکنه شوهر منم همیشه سر کارع میاد خونع میگیرع میخوابه . فقط جمعه ها خونس . منم در طول هفته اصلا نمیتونم به کارام برسم و خونه تمیز کنم فقط جمعه شوهرم خونس همش منتظرم جمعه بشه یکم واسه خودم باشم ولی همیشه جمعه که میشه شوهرم میگه بریم خونه مادرم (مادرشوهرم)
منم میگم باشه اما وقتی میریم خونه مادر شوهرم شوهرم خودش همش میره تو حیاط اینور اونور پدر شوهر مادر شوهرمم هی میرن به کارای باغ و ایناشون میرسن من با بچم تا شب تو اتاق تنهام . منم بهش میگم من نمیام هر وقت من میام تو نیستی همش تو خونشون تنهام خوب خونه خودم هستم حداقل بچم تو خونه قابل کنترل تره هی دنبالش نمیدوئم . و اینکه بچم تا ۵ صبح شبا بیداره خونه که باشم روز میخوابه من استراحت میکنم .
حالا من از هفته پیش بهش گفتم که این جمعه نریم خونه مادرت من میخوام خونه تمیز کنم خیلی وقته تمیز نکردم تو بچه نگه دار کلی بحث و فحش که تو خانواده نداری به من چ چرا من نباید برم از صبح هم منو بیدار کرد هم بچرو ۵ صبح خوابیدیم منو پسرم . حالا هم لج بچرو در اورده بچه نمیخوابه هم خودش میگه میخوام برم حرصمو در اورد .
من بدبختم کسیو ندارم مادر پدرم جدا شدن پدرم که چسبید به زنش مارو نمیخواد مادرمم ازدواج کرد دوباره جدا داره میشه خونه مادر بزرگم و من زندگی میکنه فعلا . کاش منم خانواده ای داشتم میتونستم برم خونشون😔 شوهرم خیلی منتم میکنه تازه بهم گفت کاش بمیری 🤨