از من میشنوی ،خیلی نیا اینجا این مسائل رو بازگو کن،اول اینکه هیچکس کامل در جریان زندگی و شرایط زندگی شما نیست،دوم اینکه هر آدمی یه خصلت و ویژگی اخلاقی و رفتاری داره،مثلا یه سریا شخصیت جنگ طلب دارن بعضیا ندارن،یه سریا عادت به مقابله به مثل دارن،بعضیا نه،یه سری دوست ندارن کم بیارن بعضیا اصلا این چیزا براشون مهم نیست،یه سری منظور حرفارو به بدترین نحو برداشت میکنن بعضیا هم از حرفا رد میشن میرن درکل آدما متفاوتن و اینجا هرکس با توجه به احساسات درونی خودش جوابتو میده، و تاثیرات مختلفی رو تو و زندگیت میذاره،ببین تجربه دارم که میگم یه سری نظرات ادمو اتیشی میکنن ،ادم لحظه ای هیجانی میشه و میره یه رفتاری با شوهر یا خانواده میکنه که بعدا پشیمون میشه،
بنظرم رد شو برو ازاین حرفا،منم تو زندگیم خیلی چیزا شنیدم،اوایل برای هرچیزی دنبال دلیل بودم که چرا فلانی فلان حرفو زد ،منظورش چی بود ،تیکه انداخت؟ دروغ گفت؟ چه. نیتی داشت؟
به خودم اومدم دیدم شدم یه ادم حرصی و عصبی که از حرف همه فقط بد برداشت میکنه و نمیتونه خودشو فکرشو کنترل کنه،از اون به بعد دیگه اهمیت ندادم،و فقط به خودم ارامشم،برنامه ریزی برای زندگیم برای هدفم اهمیت دادم،انقدررررررر الان ارامش دارم خداروشکر انقدر راحتم که حسرت میخورم چرا از اول اینجوری نبودم،چرا اوایل حرفای دیگران رو برا خودم بزرگ میکردم و اهمیت میدادم،واقعا پشیمونم