2777
2789

اشناییمون زیرنظر خانواده ها و تقریبا سنتی بوده و خانواده هامون با هم دوست بودن 

چند بار خواهرش اومد خاستگاریم چند بار هم مامان باباش اخرش راضی شدیم اشنا شیم بعدش عقد کنیم تقریبا یک ماه و نیم دیگه عقد و عروسیمه الان نامزدیم

نامزدم وضعیت مالی خوبی داره خداروشکر رو پاهای خودش وایساده از لحاظ مالی کلا مشکل نداره

ولی خواهرش میگفت بابام حمایتش کرده به اینجا رسیده در صورتی که متوجه شدم اصلا اینجوری نیست هر چی داره از خودش داره هستین دروغایی که گفته و واسم رو شده رو بگم؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا خواهرش میگفت برادرم هر چی میخواد بخره بابام کمکش کرده در صورتی باباش بارها خودش بهم گفته پسرم خیلی کاریه تا حالا هزار تومن هم از من نگرفته از وقتی 17 سالشه نامزدم هم خودش میگفت هر چی دارم خودم کار کردم نمیدونم چرا خواهرش اینجوری گفته 

این یکیش 

دومیش این که خواهرش میگفت ما اصلا نمیذاریم داداشم یه وسیله واسه خونه مامانم بخره بابام اینا اصلا اجازه نمیدن 

ولی اینجوری نبود دیدم بیشتر خریدای خونه رو نامزدم میکنه و پولشو نمیدن بهش خودش با میل خودش انجام میده یا مثلا یه چیزی به خواهراش میخره پولشو پس نمیدن 

ولی نمیدونم چرا الکی میگفت که ما راضی نمیشیم هزار تومن واسمون خرج کنه بچه ها فکر نکنید وضعیت مالی پدرشوهرم بده ها اونم وضعیت مالیش خوبه حتی مادرشوهرم هم خودش خیلی پولداره و ارث پدری رسیده بهش چند تا آپارتمان اینا داره خودش

دومیش این که خواهرش میگفت ما اصلا نمیذاریم داداشم یه وسیله واسه خونه مامانم بخره بابام اینا اصلا اجا ...

من مشکلی با این ندارم پول خودشه کار میکنه میتونه خرجشون کنه نمیدونم چرا دروغ میگفتن

چندین بار شده خواهرش بگه مثلا فلان چیزو بابام خریده ولی دیدم نامزدم خودش خریده😳 

یا خواهرش میگقت پول سقف کاذب خونه داداشمو بابام داده دیدم نامزدم خودش میده😳😳

مثلا خواهرش میگفت برادرم هر چی میخواد بخره بابام کمکش کرده در صورتی باباش بارها خودش بهم گفته پسرم خ ...

حساس نشو عزیزم😁 حالا زوده واسه این کارا

اون منظکرش اینه مثلا واسه بزرگ کردنش خیلی زحمت کشیه وخلاصه پدر مادر سختی میکشن دیگه فقط طرف نتونسته منظورشو بگه انتظار نداشتی که بگه ولش کرده بابام به عمون خدا وتو کوچه خیابون بزرگ شده🤦‍♀️😁 ودر کل طبیعه این تعریف ها ونمیشه گفت دروغ

همون دختر مهر ماهی که باز تعلیق شد🥺🥺 درسته اومدم ولی بقولی دیگه به درد نمی خوره💔💔 جایی که...

خواهرش میگفت کل خریدای عقدو بابام قراره بکنه ولی نامزدم گفت پول گذاشتم کنار هر چی دلت میخواد بخر نگران نباش من اینو امروز فهمیدم درسته وظیفه پدرشوهرم نیست واسه من خرید کنه ولی اینکه دروغ میگفت خواهرش از اینش بدم اومد 

حساس نشو عزیزم😁 حالا زوده واسه این کارا اون منظکرش اینه مثلا واسه بزرگ کردنش خیلی زحمت کشیه وخلاصه ...

نه بابا قشنگ اسم میبرد مثلا زمینشو کمک کرد تو خرید خونش کمک کرد تو خرید باغ کمکش کرد در صورتی که نکرده بود 

مثلا عمل مادرش چون تو بیمارستان خصوصی بود 50تومن شد فک کنم میگفت بابام داده کل پولو در صورتی که نامزدم داده بود باباش اونروز پیش من گفت پس بدم پولو نامزدم گفت نمیخواد مادرمه دیگه ولی خواهرش چرا دروغ گفته بود 

به من مربوط نیستا مادرشه اختیار پول خودشم داره منظورم اینه گارد نگیرید بگید داری عفریته بازی درمیاری

نه بابا قشنگ اسم میبرد مثلا زمینشو کمک کرد تو خرید خونش کمک کرد تو خرید باغ کمکش کرد در صورتی که نکر ...

بزار بگه ول کن حساس نشو درگیرش نشو وگرنه یه روز به خودت میایی مبینی همش درگیر حرف خانواده شوهری و حرص میخوری،بذار بگه ول کن،مهم اینه راستشو میدونی

نه بابا قشنگ اسم میبرد مثلا زمینشو کمک کرد تو خرید خونش کمک کرد تو خرید باغ کمکش کرد در صورتی که نکر ...

گفتم که خونواده ها اول اشنایی زیاد پوز اینا میدن یا تعریف های الکی میکنن فقط حساس نشو که فقط خودتو عضیت میکنی😣  همه که یه جور نیستن

همون دختر مهر ماهی که باز تعلیق شد🥺🥺 درسته اومدم ولی بقولی دیگه به درد نمی خوره💔💔 جایی که...
بزار بگه ول کن حساس نشو درگیرش نشو وگرنه یه روز به خودت میایی مبینی همش درگیر حرف خانواده شوهری و حر ...

کار اشتباهی میکنه دروغ میگه انقدر بدم میاد از ادمای دروغگو

حالا مامان باباش اونقدر فرشته و خوبن که از سال ها پیش میشناسمشون نمیدونم دخترشون تو دروغگویی به کی رفته