2821
2789
عنوان

قوم لک👀🤌🏿

| مشاهده متن کامل بحث + 7323 بازدید | 76 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لکها از اصیلترین و کهنترین قوم ایرانن که چون تو طول تاریخ هرگز مقابل ظلم سکوت نکردن حکومت‌ها سعی کردن این قومیتو بین کردها و لرها پنهون نگه دارن؛ به شخصه به وجودشون توی کشورم افتخار میکنم;

اره والا م خودم لکم اصن اینطور نیستن اینا نمیدونم چرا اینطور میکنن هرچی ب این مغز های ناقصشون میرسه ب ما میچسبونن میگن ک تعصبین خب میخاید رو خانماشون تعصبی نباشن  غیرت دارن غیرت داشتن چیزع بدیه!!!....میگن ک همشون چادرین اولا ایجور نیسن هرکسی ی جوریه م ک تو کوهدشت چادری خیلی کم میبینم بعدشم چادری باشن مگ چادر حضرت زهرا رو ب شر داشتن بدع!!!!    میگن پسر دوستن کی همچیین چیزی گفته ب شماها  اتفاقا بیشتر برا دختراشون ارزش قائلن  بهشون میگن دار و ندار و  زندگی و ......میگن رسم و رسوم مزخزف  والا هیچ رسم و رسوم عجیب غریبی نداریم شما ب ما بگید ک این رسم و رسوم مزخرف چیهک خودمون ازشون بی خبریم ! بگید دیگ!!! ..... برید یکم تحیقیق کنید سطح سوادتونو ببرین بالا بعدش بیاید چرت و پرت ب هم ببافین

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

لک ها اصیل ترین قوم ایرانن و به غیرت و جوانمردی معروفن موقع جنگ همیشه اولین قومی ک پای کار بوده لُ ...

اره عزیز خیلی از سردار های معروفم لک بودن ... کریم خان زند لک بوده و با اصالت ترین قوم ایرانن 

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

تا بوده لک جزو قوم لر بوده

لر یعنی : لک،مینجایی،ثلاثی،بویری،لیراوی،ثلاثی،بختیاری و...

نه پانلک نه پانبروجردی نه پانبختیاری و نه هیچکس نمیتونه ایلات و طوایف قوم لر رو جدا کنه،کسایی که اینکارو میکنن یا لر نیستند(لر لک ،لر بختیاری، لر بروجردی) یا نا آگاه و حزب بادن تا ببینن نون تو لر بودنه میگن لریم و بقیه جاها برای اینکه کلاس بزارن خودشونو جدا میدونن ولی باید بهشون گفت شتر درخواب بیند پنبه دانه... تمام کتابای تاریخی مهم،لک وبختیاری و بروجردی روجزو لر دونستن

لکم لک زاده ام لر هست تبارم.بروجردیم لر تبار.لر بختیاری❤️

بروهی لر بروهی ایران❤️

خیر لک ی قوم جداست مثل بقیه قوم ها

تا بوده لک جزو قوم لر بوده

لر یعنی : لک،مینجایی،ثلاثی،بویری،لیراوی،ثلاثی،بختیاری و...

نه پانلک نه پانبروجردی نه پانبختیاری و نه هیچکس نمیتونه ایلات و طوایف قوم لر رو جدا کنه،کسایی که اینکارو میکنن یا لر نیستند(لر لک ،لر بختیاری، لر بروجردی) یا نا آگاه و حزب بادن تا ببینن نون تو لر بودنه میگن لریم و بقیه جاها برای اینکه کلاس بزارن خودشونو جدا میدونن ولی باید بهشون گفت شتر درخواب بیند پنبه دانه... تمام کتابای تاریخی مهم،لک وبختیاری و بروجردی روجزو لر دونستن

لکم لک زاده ام لر هست تبارم.بروجردیم لر تبار.لر بختیاری❤️

بروهی لر بروهی ایران❤️