2821
2789
عنوان

قوم لک👀🤌🏿

| مشاهده متن کامل بحث + 7323 بازدید | 76 پست
و توهینا چقد ادمو اذیت میکنه

از شعور و شخصیت بی بهره ان

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠
لک همون کرد و لر هست؟ 

عزیزم لک یه قوم جداس زیر گروه نیس کلن فرهنگ و ااته زبانشون خیلی فرق داره در زمانا قدیم با اطلاعاتی ک من دارم تو نواحی غرب کشور بودن انقد ک اتحاد داشتن شاه جداشون میکنه ک اون حکومت نمیدونم چی بوده رو از هم نپاشن الان تو لرستان (شهرهایکوهدشت نواباد الشتر پلدخترو ..) تو خوزستانم دیدم همدان شمال کشور و کلن تو کشور پراکندن

تونیش #اگرد منیش #کورع بنیش ....🚶🏿‍♂!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واقن نمیدونی چیکار کنی  چ قومی هستین البته اگه دوس دارین بگین

عرب 

یچیزایی میگن که حتی به گوشمم نخورده 

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!
عرب  یچیزایی میگن که حتی به گوشمم نخورده

اره عربو هم خیلی بد میگن ولی اینو نیمگم ک بگین رو در رو گفتو اینا برادرم اونجا ۵ سال زندگی کرده خدا شاهده ادمای فهمیده ای دارن کلن مردم عرب بخصوص خوزستان چون بیشتر با اونجا در ارتباط بودیم خیلی خونگرمن نمیدونم این همه حاشیه از کجا میاد 

ی استاد عربی هم داشتم خیلی فرهنگ سازی کرد

تونیش #اگرد منیش #کورع بنیش ....🚶🏿‍♂!
اره عربو هم خیلی بد میگن ولی اینو نیمگم ک بگین رو در رو گفتو اینا برادرم اونجا ۵ سال زندگی کرده خدا ...

قربونت برم لطف داری اتفاقا مادر یکی از بهترین دوستام لک بود خیلی زن خوب و مهربونی بود . 

ادم بد همه جا هست منتها نمیدونم چرا سعی دارن بچسبونن به قومیت ! 

منکه دیگه توجهی نمیکنم 

ادم نژاد پرست اول از هرچیزی بی فرهنگی خودشو جار میزنه و اصلا ارزش نداره باهاش بحث کنم یا ناراحت بشم .  

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!