2777
2789
عنوان

ولنتاین 🥰🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 6785 بازدید | 81 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان دیگه همسرته فرق میکنه

ینی بگیرم ؟🙄

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍
پارسال ۲۵ عقدم بود امسالم که هم سالگردمونه ولن هم که هست 

وای چه ناز 😍😍😍😍😍😍😍😍

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍
اره‌ خیلی روز خوبی بود برام فرداشم ولادت حضرت علی بود که جشن عقدم گرفتیم

خوشبخت بشی گلم 💋💕

همین ک ب یادت بوده و وقت گذاشته ارزش داره، حالا ب هر دلیلی شاید نتونسته یا بلد نبوده مثل دخترا سلیقه ب خرج بده 

و اینکه آره. ولنتاینه، چرا نخری؟ 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
نظر خودمم همینه گفتم بپرسم ببینم شما چی میگید نظر درست رو انجام بدم 

ن من میگم بخر براش این روزا زود میگزرن هرچی اون دوست داشت براش بگیر...

اگه اون برات اون چیزیو ک دوس داری برات نخرید ناراحت نشو این چیزا زیاد مهم نیست..مهم اینکه بفکرت بوده و برات گرفته و دوست داره...

اولین ولن  هیچوقت یادم نمیره تو دوران آشنایی من  چقدر با ذوق و شوق کادو خریدم و نامه عاشقانه و ...ولی اون بمن یه جامدادی داد گفتم این که بدردم نمیخوره درسم تموم شده گفت پس لوازم آرایشتو بریز توش چقدر بهم برخورد اون موقع خاک تو سرم گاوم الکی جوگیر شدم کلی چیز خریدم

همین ک ب یادت بوده و وقت گذاشته ارزش داره، حالا ب هر دلیلی شاید نتونسته یا بلد نبوده مثل دخترا سلیقه ...

من بهش گفته بودم قبلش که خرس و شکلات ایناس گفته بود میخرم پولم داشت ولی نخرید 🥺☹️ینی میدونستم ن که بلد نبود بلد هم بود ولی شانس منه دیگ 😢