2777
2789
عنوان

ولنتاین 🥰🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 6785 بازدید | 81 پست

میدونی مشکل همینه که تو خیلی خوبییییی خیلی بهش محبت و توجه می‌کنی 

آنقدر که جای خالی نمونده که اون محبت کنه بهت 

یه مدت بی محلی کن ن که بد شی باهاش ن 

سرد شو یکم بزار بفهمه توم میتونی مثه اون باشی ولی تو دلت دریاییع و دوسش داری که محبت میکردی بهش 

نترس چیزی نمیشه ازین بدتر نمیشه ولی یکم بی محلی کن دیر جواب پیاماشو بده سرد شو بزار تلنگر بهش وارد شه و بفهمه بخدا

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍
میدونی مشکل همینه که تو خیلی خوبییییی خیلی بهش محبت و توجه می‌کنی  آنقدر که جای خالی نمونده که ...

دیگه یواش یواش واقعا هم سرد میشم ازش هم افسرده 

بخدا بعضی وقتا زیر بغلم تیرمیکشه بعد میزنه به قلبم آخرش تو این سن سکته میکنم 

😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خونه ی خودمونیم  مشکلی نداره  اوایا میگفت دوستت دارم ولی الان اصلا محبت نمیکنه بزور ...

ای بابا الهی بمیرم تنهایی تو شهر غریب 🥺😞

خدا رو شکر که خیانت نمیکنه پس 

ولی اینکه محبت نمیکنه و ب زور حرف میزنه ینی مثه اول دوست نداره 

بخدا من نمی‌خوام ناراحتت کنم یا چیزی من فقط چیزی که حس میکنم میگم والا 

ازش بپرس بگو اوایل دوسم داشتی الان چی شده چی عوض شده بگو من این همه دارم خودمو فریاد میزنم نمی‌بینی پس ازین ب بعد ببین چقدر سرد میشم و هر چی گفت قانع نشو که بگه خستم و از کار زیاده و مشغله فکری و فلان 

کا جدا خانواده جدا عشق جدا 

تو سرد شو اون درست میشه 

میدونی مرداد عاشق زنایی هستن که بی محلی کنن و سخت ب دست بیان تو سرد شو هم زمان هم ناز کن ب خودت برس خوشگل کن دیوونه شه

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍
دیگه یواش یواش واقعا هم سرد میشم ازش هم افسرده  بخدا بعضی وقتا زیر بغلم تیرمیکشه بعد میزنه به ...

دیوونه نشو خدا نکنه دختر این حرفا چیه 

اره آفرین سرد شو ببین درست میشه بخدا نگران نباش

نمیدونم چرا همیشه از مماسب ها نفرت داشتم بنظرم خیلی خزه چند ساله تولد نگرفتم شما هم خوشبخت بشی عز ...

چرا؟ اینا دلیل های کوچیکی برای شادین

این شهر همه در پی حرفند و حسودند اهسته و پیوسته و کم کم   بغلم کن🌿🥹🌙                                                            شازده کوچولو:  این راز منه. خیلی سادست تو فقط با قلب می تونی چیزی را به درستی ببینی چیزی که واقعیه با چشم دیده نمی شه✨💙🌱
صبح تاشب تنها میمونم فقط فکر میکنم  میدونم خودم رو نابود میکنم ولی نمیتونم

میتونم چی میگی آدم هر کار هم کنه نمیتونه ب چیزی فکر نکنه 

ولی کاری که گفتم کن سرد شو بی محل شو حداقل اینجوری هم حرص نمیخوری که محبتاتو بیخود هدر میدی

اینا واقن خیلی مهم نیست چقد جدی میگیری😄 بنظرم عادی باش نگرفتی ام هیچی 

اره بابا نمی‌گیرم پارسال خیلی کارا کردم که اون برام نکرد 🥺