2777
2789
عنوان

درد دل

124 بازدید | 9 پست

کاش از اول پولدار بودم کاش خانوادم وضع مالی خوبی داشتن خیلی تلاش کردم خودمو به جایی برسونم به سختی تو هر شرایطی درس خوندم و الان  کار معمولی هم پیدا نمیشه یادمه دانشگاه که میرفتم کلی بخاطر این غصه خوردم تا می‌فهمیدن از خانواده فقیرم رفتارشون باهام عوض میشد کسی که عاشقش شدم هم همینطور نمی‌خوام تو جامعه حتی کسی ترحم کنه بهم دلم از این میسوزه که یه آدم کثیف از خدا بی خبر چند سال پیش سر مارو کلاه گذاشت و زمینمون رو از چنگمون درآورد وگرنه الان حداقل یه خونه از خودمون داشتیم اون الان داره تو خونه ای که با پول ما خرید زندگی می‌کنه و هر روز دنبال کلاس گذاشتن و تفریح منم تو حسرت این موندم پول داشته باشم حداقل دندونامو درست کنم خیلی خستم خیلی ۲۲ سالمه اما قید همه چیزو زدم فقط منتظرم مرگم برسه 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اگر کار کنی زیاد دنبال کار باشی امنیت داشته باشه اونجا تنها نباشی تحقیق کنی ی جا کار کنی بعد جای بهتر دیدی اونجا کار کنی شاید جایی باشه با قسطی دندون پزشکی یعنی بپرسی پرس و جو کنی شاید واقعا بشه مثلاً شرایط رو بگی که ی مدت مشکل مالی دارم ولی باید دندونامو درست کنم و قسطی پولشو بدم مثلاً از مدیریت بیمارستان بپرسی 

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز