2777
2789
عنوان

پیشیم🐈😽💛

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از همه نظر لازم که عقیم بشه تهران هستید؟

نه من کردستانم 

راستش اینجا امکانات نداره اصلا حتی واسه چشمش بردم دامپزشکی که حداقل درمان بشه با هزار بدبختی گرفتمش دامپزشک خیلی بد باهام رفتار کرد گفت این گربه ی بیرونه وسایلمو کثیف میکنه ببر بیرون خیلی دلم شکست از هر چی دامپزشکه متنفرم کرد

نه من کردستانم  راستش اینجا امکانات نداره اصلا حتی واسه چشمش بردم دامپزشکی که حداقل درمان بشه ...

اون دامپزشک خیلی بیشعور بودن همه ما اینجوری نیستیم بنده خودم هروقت میام ایران  به صورت داوطلبانه به حامیان کمک میکنم 

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

البته بزرگ شدن و رفتن دنبال زندگی شون  پشت خونمونه مادرش زاییدشون بعد دوسه هفته دیگه نیومد و م ...

ای جانم😍 خیلی نازن 

سگ خیلی خوبه خیلی با وفاس حیف اینجا جا نیفتاده وگرنه این موجودات قشنگ از هزار تا دوست بهترن واقعا عشق و محبت رو میشه ازشون یاد گرفت

اون دامپزشک خیلی بیشعور بودن همه ما اینجوری نیستیم بنده خودم هروقت میام ایران  به صورت داوطلبان ...

کاش هیچوقت نمیبردمش کلی استرس بهش وارد شد کلی گریه کردم در دامپزشکی رو باز گذاشت که بره بیرون و فرار کنه بیرون از شهر بود رفت داخل یه باغ با هزار تا بدبختی گرفتیمش برش گردوندیم تو زندگیم اینقدر گریه نکرده بودم که اونروز گریه کردم هیچوقت نمیبخشمش😞😞😞

وای 😳 

به خدا راست میگم😞.....کاش حداقل شما اینجا بودین میاوردمش پیش شما درمان بشه ،واقعا موندم اینا چطور دلشون میاد😔 الانم چشمش تخلیه نشده همینطوری بدون بخیه س و فقط یه لایه صورتی گوشت مونده هر بار که میبینمش قلبم پر غصه میشه از نظر امکانات زیر خط فقریم