2777
2789
عنوان

پیشیم🐈😽💛

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچه هام یه بچه گربه پیدا کردن آوردن گربه خودمون بهش شیر میداد 

حالا بعد چند ماه که بزرگ شده گربمونم دوتا بچه دنیا آورده باز دوباره اون میره شیرشو میخوره 😐

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
آرههههه😂😂😂 من هستم ولی خیلی وقته ندیدمت توی تاپیکا🥲

چه خوب😍

هر از گاهی میام یه تاپیک میزنم 😂

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

عکسش لطفا😍

متاسفانه یه چشمش کور شده عزیزم از اون موقع دلم نمیاد ازش عکس بگیرم چون هی میشینم نگاش میکنم غصه میخورم 

خودمم دیسک کمر گرفتم پاهام تقریبا از کار افتاد دو ماهه عمل کردم مثل قبل نمیتونم برم پایین از پله ها کنارش بشینم و باهاش حرف بزنم دلم خونه 

روزگار با هیچکدوممون یار نبود الان بابام براش غذا میزاره و مواظبشه من فقط از پنجره میبینمش 

گربه م نر هست🥲 ......فک نکنم بچه هاشو بیاره پیشم

بیا از الان مادرشوهر بازی شروع شد نوه هاتو بزرگ‌کن ننداز گردن مادرعروس 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴