2777
2789
عنوان

بیاید کمک

259 بازدید | 7 پست

میخام برم تولد دوس پسرم ولی نمیدونم واسه مامانم چ بهونه ای بیارم الان ۲ ساله دوستیم از چشمام بیشتر بهش اعتماد دارم ولی چون تولدش جای دوره ی روز کامل باید برم و اگه نرم کلی ناراحت میشه بیاید کمکم کنید چی بگم ب مامانم بگم کجا میرم ک بزاره 🥲

توروخدا نگید نرو یا هرچی فقط کمک کنید

فقط میتونم بگم بمون خونه و به هیچ کی اعتماد نکن ،این همه خبرها دیدیم و شنیدیم نمیدونم چطور اعتماد می ...

عزیزم اخه بحث ی ماه دوماه نیس ک دوساله میشناسمش و خیلی بهش اعتماد دارم 🥲

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم اخه بحث ی ماه دوماه نیس ک دوساله میشناسمش و خیلی بهش اعتماد دارم 🥲

خواهر شوهر من دوسال با یه آقای نامحترم دوست بودن و قصد آقا هم مثلا ازدواج بود و هر بار به بهانه هایی پا پس می کشید و خواستگاری نمیومدم بماند که جیب خواهرشوهرمو به بهانه ی مختلف خالی میکرد ویه سری کارها

بعد از دو سال با اصرار فراوان من بعد از کلی تحقیق مشخص آقا همسر دارن و یه بچه ی هفت ماهه 

از آدم دوپا هر کاری برمیاد عزیزم ،به قول قدیمیا انسان شیر خام خوردس و هر کاری ازش برمیاد

خواهر شوهر من دوسال با یه آقای نامحترم دوست بودن و قصد آقا هم مثلا ازدواج بود و هر بار به بهانه هایی ...

این یکم فرق میکنه ، پسری ک من باهاشم دانشجوعه و درک و فهمش بالاس تو این دوسال هیچ خطایی ندیدم ازش ببخشید ولی من نگفتم ک نصیحت کنید فقط کمکم کنید همین

خواهرانه بهت میگم عزیزم دنبال یه بهونه واسه اون باش نه خانوادت گلم

ی تولد انقد چونو چرا داره مگه؟ من هر روز میرم میبینمش ولی الان ک تولدشه باید از خجالتش دربیام خب دوساله بهترین تولدو واسم میگیره