2777
2789
عنوان

بیاید کمک

259 بازدید | 7 پست

میخام برم تولد دوس پسرم ولی نمیدونم واسه مامانم چ بهونه ای بیارم الان ۲ ساله دوستیم از چشمام بیشتر بهش اعتماد دارم ولی چون تولدش جای دوره ی روز کامل باید برم و اگه نرم کلی ناراحت میشه بیاید کمکم کنید چی بگم ب مامانم بگم کجا میرم ک بزاره 🥲

توروخدا نگید نرو یا هرچی فقط کمک کنید

فقط میتونم بگم بمون خونه و به هیچ کی اعتماد نکن ،این همه خبرها دیدیم و شنیدیم نمیدونم چطور اعتماد می ...

عزیزم اخه بحث ی ماه دوماه نیس ک دوساله میشناسمش و خیلی بهش اعتماد دارم 🥲

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم اخه بحث ی ماه دوماه نیس ک دوساله میشناسمش و خیلی بهش اعتماد دارم 🥲

خواهر شوهر من دوسال با یه آقای نامحترم دوست بودن و قصد آقا هم مثلا ازدواج بود و هر بار به بهانه هایی پا پس می کشید و خواستگاری نمیومدم بماند که جیب خواهرشوهرمو به بهانه ی مختلف خالی میکرد ویه سری کارها

بعد از دو سال با اصرار فراوان من بعد از کلی تحقیق مشخص آقا همسر دارن و یه بچه ی هفت ماهه 

از آدم دوپا هر کاری برمیاد عزیزم ،به قول قدیمیا انسان شیر خام خوردس و هر کاری ازش برمیاد

خواهر شوهر من دوسال با یه آقای نامحترم دوست بودن و قصد آقا هم مثلا ازدواج بود و هر بار به بهانه هایی ...

این یکم فرق میکنه ، پسری ک من باهاشم دانشجوعه و درک و فهمش بالاس تو این دوسال هیچ خطایی ندیدم ازش ببخشید ولی من نگفتم ک نصیحت کنید فقط کمکم کنید همین

خواهرانه بهت میگم عزیزم دنبال یه بهونه واسه اون باش نه خانوادت گلم

ی تولد انقد چونو چرا داره مگه؟ من هر روز میرم میبینمش ولی الان ک تولدشه باید از خجالتش دربیام خب دوساله بهترین تولدو واسم میگیره

2790
2778
2791
2779
2792