2777
2789
عنوان

حساسیت بیش از حد

35 بازدید | 4 پست

منو همکارم هفت ماهیه آشنا شدیم با هدف ازدواج،که فعلا میگه گیر و گور مالی داره.بماند...بعد همکار من متاهله چون خیلی وقته تایم کاریمون باهم نیفتاده پیامم داد و گفت چ روزایی هستین و خلاصه بحث میکردیم درباره همکارا و تایم کاری و...بعد گفت اتفاقا من تعریفتونو میکنم همیشه کمک میکنید و خوشتیپید و یه چی گفتم اونم گفت دقیقا همین.دل به دل راه داره و اینا بعد تموم شد اونم اولین بارش بود پیامش میداد اونم استوریمو ریپلای کرد و پسر خیلی خوبیه میدونم منظور نداره و کلی احوالپرسی میکنه.حالا من اشتباه کردم و به این همکارم گفتم پیام داد گفت تایم کاریت چه روزیه...واااای اینم شروع کرد به غر زدن

هی میگفت تو بهم خیانت کردی و تو وقتی با منی نباید به کسی پیام بدیو چرا شیفتتو میپرسه و چرا جوابش میدیو چرا اون چرا این و یک ساعت تمام حرف میزد بعد من گریه م گرفت گفتم بخدا هیچی نیست گفت نه تو یا شمارشو پاک میکنی یا پاک نکردی ینی باش ارتباط داری گفتم بخدا ندارم چته؟شمارشم شاید نیازم میشه بخاطر کار.گفت یا من یا اون...میگم بابا یارو متاهله قضاوت نکن.میگه نه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.