2777
2789
عنوان

کیا باشگاه میرن

383 بازدید | 37 پست

دوستان مکمل چی میخورید منظورم اینه کراتین اینا شنیدم باید خورد چه برندی و چی میگیرید

من فقد از باشکاه میام گوشت یا مرغ میخورم دوستدارم زود حواب ببینم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ترسیدم موهام بریزه نخوردم

ولی کراتین مونوهیدرات شنیدم خوبه

هر مردی بهم درخواست دوستی بده حرومزادس⚠️ این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم این کاربری رو. پس راجب تاپیکای قبلی میاین سوال میکنید بدونید مال من نیست که بتونم بهتون جواب بدم🤦🏻♀️

ترسیدم موهام بریزه نخوردمولی کراتین مونوهیدرات شنیدم خوبه

نه حدا نکنه کدوماش عوارض داره

اگ اینحوری باشه فقد مرغ و گوشت میخورم

اون وی چیه پارتنرم میخوره برای انرژیه یا عضله سازی

بخدا من هرکی خورده دیدم بدنش شکم آورده یا جوش زده

اونا مکمل اشغالی خوردن

مربی من یدونه جوشم نداشت

هر مردی بهم درخواست دوستی بده حرومزادس⚠️ این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم این کاربری رو. پس راجب تاپیکای قبلی میاین سوال میکنید بدونید مال من نیست که بتونم بهتون جواب بدم🤦🏻♀️

ببین بعد باشگاه یه سینه مرغ بزرگ بخور

با سیب زمینی

حتی میتونی کنارش سفیده تخم مرغم بخور

پروتیین کافی باشه زود میای بالا و تمرینات قوی

کراتین مونوهیدرات باعث میشه بدن اب بگیره بخصوص زیر پوستی و پف صورت

کراتین فسفاژن یا کریستالی باعث میشه بدن اب نگیره

شما اول باید بدونی هر مکملی برای چه کاریه بعد مصرف بکنی و دوز مصرف رو بدونی دقیقا مشابه دارو

بعد باید نحوه ی تمرین کردنت رو بسنجی که هدفت چیه وقتی بدونی هدفت چیه متوجه میشی مکمل لازم داری یا نه !!!

بعد باید برندهای معتبر رو بشناسی

نحوه ی تغذیه و مدیریت تغذیه رو بدونی

زمان و مدت خواب رو بدونی

با هورمون های پایه بدن اشنا باشی به طور مثال اگر کورتیزول توی بدن شما زیاد باشه کراتین بخوری سریع بدنت ورم میکنه یا صورت جوش میزنه و پشت و کمر

کسیکه کراتین میخوره باید بدونه تمرینات سنگین باید انجام بده و توی باشگاه دائم اب بخوره تا کراتین اضافی دفع بشه

مقدار مصرفش اصولیش رو باید بدونه

دوره ی بارگیری کراتین رو باید بدونه و ....

آدمای سختی دیده قطعات به هم چسبیده ای از فولاد آب دیده هستند که واکنش ملایمی در مقابل حرارت داغ کوره از خودشون نشون میدن و نه خیلی گداخته ان و نه خیلی سرد::::نقطه ی تعادل