2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی تعریف ایشون رو شنیدم.چطوری باید نوبت بگیرم توروخدا کمک کنید.شماره مطب ادرسی جیزی اگخ دارین ...

دکتر رزاقی از اردیبهشت امسال رفته خارج مریضاش میرن پیش دکتر عارفی و دکتر فروتن دکتر عارفی هم خیلی دکتر خوبیه یه گروه دارن توی تلگرام اونجا برو عضو شو همه مریضای دکتر عارفی هستن اکثرا دارن جواب میگیرن من ۱ سال بیشتره عضو گروهم 

دکتر رزاقی از اردیبهشت امسال رفته خارج مریضاش میرن پیش دکتر عارفی و دکتر فروتن دکتر عارفی هم خیلی دک ...

میشه اسم گروه رو بهم بگین.بله ب ایشون زنگ زدم منشی گفت مریص جدید قبول نمیکنیم اسفند زنگ بزن تا بعد عید نوبت بدم.اما شوهرم میگه فقط رزاقی

تجریش دزاشیب جنب دبیرستان سلام،ساختمان پزشکان ،پلاک ۱۷۸ طبقه ۴ واحد ۱۵ تلفن 02122729752 روزهای زوج س ...

مرسی عزیزم‌.شما اللن خوده ایشون سپتوم برداشتن ؟حامله شدین دوباره؟

همه ی دکترهای خب زود میرن خارج.اااای خدااااا

اول از همه استرس از خودت دور کن با آرامش بعد دکتر عارفی هم همون کارای دکتر رزاقی رو انجام میده شوهرت آزمایش اسپرم بده حتما میگن سقط از شوهر نیست من پارسال ندادم امسال فهمیدم شوهرم شکل اسپرم‌های سالمش کمه و باید ویتامین بخوره 

من سنم بالا بود یه سری مشکلات دیگه داشتم نشد اقدام کنم الان دارم برا کارای ای وی اف میرم 

بله دکتر رزاقی سپتوم برداشت گفت بقایا هم داشتی در کمال تعجب چون من چند بار سونو واژینال دادم گفتن بقایای بارداری نداشتی