2777
2789
بله دکتر رزاقی سپتوم برداشت گفت بقایا هم داشتی در کمال تعجب چون من چند بار سونو واژینال دادم گفتن بق ...

شنیدم ک میگن تشخیص شون خیلی عالیه.خدا کنه منم بتونم برم پیش ایشون.فعلا ک این هفته آینده میخام برم مشخد پیش دکتر برداران رفیعی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ایشاله ک حامله بشین 

مرسی همچنین شما ایشالا خدا به همه بچه سالم بده و کسی رنج سقط و نکشه خیلی سخته و دردناک ایشالا که جواب میگیری برا اطمینان بیشتر آزمایش ژنتیک هم  بده منم دادم هنوز جوابش نیومده 

مرسی همچنین شما ایشالا خدا به همه بچه سالم بده و کسی رنج سقط و نکشه خیلی سخته و دردناک ایشالا که جوا ...

اره واقعا خدا نصیب کسی نکنه سقط.ک واقعا بیچاره میشی از فکر و خیال و جوش و غصه.باشه حتما برم اگه نگه خودم میگم برام بنویسه

اول از همه استرس از خودت دور کن با آرامش بعد دکتر عارفی هم همون کارای دکتر رزاقی رو انجام میده شوهرت ...

استرس ک بییییییی نهاااااایت دارم.اره عارفی رو هم خیلی شنیدم.رزاقی فکر نکنم بتونم پیداش کنم ک برم.

استرس ک بییییییی نهاااااایت دارم.اره عارفی رو هم خیلی شنیدم.رزاقی فکر نکنم بتونم پیداش کنم ک برم.

عزیزم من بعد ۳ سال عذاب بیش از حد که به خودم دادم الان به این نتیجه رسیدم که هر چی خدا بخواد همون میشه تا اون نخواد هیچ چیزی اتفاق نمیفته و یه حکمتی داره خودت و بسپار به خدا و تلاش کن مشکلتون حل کنی منم نمیدونم حکمت خدا چیه سنت کمه و زود به فکر درمان افتادی خدارو شکر کن بعضی ها تو گروه ما تا ۹ بار سقط کردن شما گفتی ۵ ماهگی سقط میکنی احتمال اینکه سپتوم داشته باشی بالاست یه پرده ای که تو رحم که نمیزاره بچه رشد کنه و متاسفانه سقط میشه هر دکتری هم نمیتونه تشخیص بده حتی با عکس رنگی ولی رزاقی با سونوی معمولی برا من تشخیص داد 

عزیزم من بعد ۳ سال عذاب بیش از حد که به خودم دادم الان به این نتیجه رسیدم که هر چی خدا بخواد همون می ...

من سه تا حاملگی داشتم تو پنج ماهگی  سقط میکردم.اره ولی من یه ادم خیلی جوشی هستم بخدا.هردم کارم فقط گریه س.شما چندسالتونه؟

عزیزم من بعد ۳ سال عذاب بیش از حد که به خودم دادم الان به این نتیجه رسیدم که هر چی خدا بخواد همون می ...

خوش به سعادتتون ک شما تونستید حتی یکدفعه ک هم شده با رزاقی هم صحبت بشین من مگه تو خواب اونو پیداش کنم.

دکتر سهیلا عارفی :
تهران، بیمارستان عرفان، مرکز تخصصی درمان ناباروری و ژنتیک (ژیوار).

تهران، بیمارستان بهمن، مرکز تخصصی درمان ناباروری

مطب : تهران، سعادت آباد، میدان کتاب،‌ خیابان کوهستان، پلاک ۲۸

ایمیل: info@soheilaarefi.com

تلفن: ۴–۲۲۳۵۹۱۵۳ (۹۸۲۱+), ۸۸۵۷۹۱۸۰ (۹۸۲۱+)

تلفن مطب: ۲۲۳۵۹۸۹۲ (۹۸۲۱+), ۲۲۳۵۹۵۰۲ (۹۸۲۱+), ۲۲۳۵۹۸۹۴ (۹۸۲۱+)

تلفن بیمارستان:
021_82499520
021_82499521

@golden_mothers

من سه تا حاملگی داشتم تو پنج ماهگی  سقط میکردم.اره ولی من یه ادم خیلی جوشی هستم بخدا.هردم کارم ...

من ۴۲ سالمه واقعا دیگه نا امید شدم داغون شدم بخاطر مریضی مادرم و شرایط همسرم نتونستم زود باردار بشم ما هفت ساله ازدواج کردیم مادرم فوت شد و من افسردگی گرفتم تو خیلی وقت داری ولی من ‌نه دیگه خدا بخواد میده ایشالا قسمت ما هم بشه 

من ۴۲ سالمه واقعا دیگه نا امید شدم داغون شدم بخاطر مریضی مادرم و شرایط همسرم نتونستم زود باردار بشم ...

ایشاله عزیزم شما هم حامله میشین.منم ده ساله خونه خودمم.ده ساله مادرم فوت کرده.

من ۴۲ سالمه واقعا دیگه نا امید شدم داغون شدم بخاطر مریضی مادرم و شرایط همسرم نتونستم زود باردار بشم ...

خدا رحمت کنه مادرتو.خیلی خیلی سخته درکت میکنم منم خودم مثله توام مادر ندارم.

ایشاله عزیزم شما هم حامله میشین.منم ده ساله خونه خودمم.ده ساله مادرم فوت کرده.

خدا مادرتو بیامرزه ایشالا دلت شاد میشی نینیتو بغل میکنی هر سوالی داشتی بعدا بیا بپرس تا اونجا که بتونم جواب میدم تو گروه دکتر رزاقی عضو شو ادمینا کمکت میکنن و خیلی اطلاعات خوبی از اونجا میتونی بگیری 

خدا مادرتو بیامرزه ایشالا دلت شاد میشی نینیتو بغل میکنی هر سوالی داشتی بعدا بیا بپرس تا اونجا که بتو ...

امرسی عزیزم.الانم خیلی روحیه بهم دادی.اره عضو شدم.فقط اینکه ما نمیتونیم تو گروه پیام بدیم مگه نه؟