2777
2789

برای خودم شده یکبار مامان بابای دوستم نبودن من با داداش کوچیکم که 5 سالش بود رفتیم خونه دوستم بعد منو دوستم لب بارکنشون وایساده بودیم لیوان نسکافه دستمون بود بعد نمیدونم چی شد یهویی خندمون گرفت بعد لیوان دوستم افتاد رو سر یک پیرزنه(لیوانه پلاستیکی بود خدارو شکر  )بعد پیرزنه همشایه بغلیع دوستم اینا بود بعد ما مجور دوباره خندمون گرفت من لیوانم گذاشته بودم رو نرده فقط میخندیدم دوست نابغه من نکیه داد به نرده اون دوباره افتاد رو سر پیرزنه که وایساده بود بد بیراه میگفت دیگه هیچی بد 10 دقیقه چیز میز گفتن رفت خونشونو منو دوستمم به داداشم کلی وعده چیز میز دادیم که به کسی نگه  بعد پیرزنه هر روز میومد جلو در خونه ددستم اینا به مامانش میگفته چرا لیواناتونو انداختید رو سر من مامان دوستمم از همه جا بیخبر میگه ما نبودیم اشتباه گرفتید تا اینکه یک روز مامان دوستم میاد خونه ما به مامانم میگه هر ردز یک پیرزنه میا  اینا منم خیلی عادی رفتار میکردم تا داداشم از اتاق اومد بیرونو کل ماجرا رو گفت و.....قیافه منو دوستم این بود دقیقا:   

چایی اَم وَقتّی سَردّ مّیشع میر-یزَنِشً بیرونّ:)حا'لا تُ هِی' فِکر کُن سَرّد بّاشی جَذّابِ مّیشی&  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنگ یه خیابون خونه رو زدم پسر خالم پشت سرم اومد کتکش خورد 

بدبخت پسر خالت  

چایی اَم وَقتّی سَردّ مّیشع میر-یزَنِشً بیرونّ:)حا'لا تُ هِی' فِکر کُن سَرّد بّاشی جَذّابِ مّیشی&