2777
2789
اهاا! حتما راجبش تو گوگل تحقیق میکنم مرسییی عزیزم از کمکت((((=

خواهش میکنم❤

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واای عزیزم چه تصادفی 😄 وای ایشالا...  من اولش خیلی ناراحت شدم🥺 هول کردم  بعدش دیدم او ...

عزیزم😁😍

عملش شنیدم سنگین نیست

مامان من تصمیم داره لاپاراسکوپی انجام بده که فکر میکنم راحت تره

شما هم اگر توان مالی و یا بیمه دارید لاپاراسکوپی انجام بدین

به امید شفای همه بیمارها😊🌹

خیلی رعایت میکنم حتی بچه کوچیک هم که بغل میکنم درد میاد میترسم فردا پس فردا واسه بارداری وبچه داری م ...

ایشالله ک چیزی نمیشه❤

ممنون عزیزم

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
چقد بده که دوباره برمیگرده! 😭

اگ رعایت کنه ک برنمیگرده

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
عزیزم😁😍 عملش شنیدم سنگین نیست مامان من تصمیم داره لاپاراسکوپی انجام بده که فکر میکنم راحت تره ش ...

اره حتما راجب لاپاراسکوپی تحقیق میکنیم 

مرسییی از کمکت عزیزم لطف کردی🧡🧡

خودم عمل کردم زیاد سخت نبود ولی استراحت میخواد کار سنگین نباید بکنی

برا شما هم گاهی اوقات فقط گاهی اوقات میگیره؟ 

من بعضی موقع ها باید دراز بکشم پاهامو بکشم دردم میگیره

🤍 perfect paradise 🤍
ایشالله ک چیزی نمیشه❤ ممنون عزیزم

انشالله💛🌻

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
برا شما هم گاهی اوقات فقط گاهی اوقات میگیره؟  من بعضی موقع ها باید دراز بکشم پاهامو بکشم دردم ...

موقع عطسه درد میگیره 😕

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بد از اینکه دوره ی نقاهتش تموم میشه دیگه ورزشای سنگین نمیشه کرد؟ 

ورزشای خیلی سنگینی که فشار میاره فکر نکنم بتونه انجام بده چون انجام کارای سنگین ضرر میرسونه عزیزم

کاربری دست دونفره..من و دوستم
عه فک کردم من تنها اینجورم😂💔

نه بابا از اولم همین بود عطسه میکردم باد میکرد الانم جاش درد میکنه

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*