2777
2789
عنوان

عمل لازک

328 بازدید | 41 پست

سلام دوستان کسی اینجا عمل لازک انجام داده ؟ 

من سه هفته دیگه قراره انجام بدم ولی خیلی استرس دارم 

بعد عمل دید در چه حده ؟ 

چند روز طول میکشه نوشته خیلی نزدیک رو خوند در حد فاصله خوندن یک کتاب ؟ 

ممنون میشم از تجربیاتتون بگید 

منم میخوام انجام بدم کاش کسایی ک ۲۰ سالگی لازک کردن هم از تجربه اشون بگن شماره چشمشون بر نگشته بعد چند سال نیاز ب عینک ندارن

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من انجام دادم ۵ سال پیش الان ی روش جدیدتر اومده ببین کجا داره اونو برو 

دکترم گفته همینو انجام بده عزیزم 

شما بعد عمل تا چه مدت نمیتونستی یه نوشته خیلی نزدیک رو هم بخونی ؟ 

سلام اصلا نترس برا من کلش 2دقیقه طول کشید2 تا چشام انقدر استرس داشتم ک پشیمون شدم برم اما وقتی رفتم و دکتر و کادر اونجا رو دیدم چقدر ریلکس بودن و باهام حین عمل صحبت میکردن ک بگن چیکار کنم ک اصلا نفهمیدم کی تموم شد بعد ک چشامو باز کردم خیلی همچس واضح بود عینک افتابی مخصگص دادن زدم اومدم خونه مسکن خوردم استراحت کردم تا2ماه هم موقع سرما یا افتاب بیرون نمیرفتم دیگه کلا راحت شدم از عینک

اینم بگم ک اشتباه کردم قبل از عمل رفتم فیلمشو دیدم و ترس وجودمو گرفته بود😂🏃‍♀️

همین الان یه لبخند خوشگل بزن و انرژی مثبتشو برام بفرس☺️🌻
دکترم گفته همینو انجام بده عزیزم  شما بعد عمل تا چه مدت نمیتونستی یه نوشته خیلی نزدیک رو هم بخ ...

دکترت حتما تکنولوژی ش رو نداشته اگه تهرانی بیمارستان نور برو ی فوق تخصص با عمل فمتولیزیک بردارع عینکت رو پول دادی رزرو کردی ؟ اون موقع این روش نبود جدیدترین همین لازم بود ک من انجام دادم 

خدا با من است 🙌🌹
منم میخوام انجام بدم کاش کسایی ک ۲۰ سالگی لازک کردن هم از تجربه اشون بگن شماره چشمشون بر نگشته بعد چ ...

من18سالگی انجام دادم نمره چشمم یکیش 3ونیم بود یکیش 4

خداروشکر عالی بوده

سلام اصلا نترس برا من کلش 2دقیقه طول کشید2 تا چشام انقدر استرس داشتم ک پشیمون شدم برم اما وقتی رفتم ...

دردش چطوره عزیزم ؟ 

میگن شبه اول و دوم  وحشتناک درد داره همین طوره ؟

من18سالگی انجام دادم نمره چشمم یکیش 3ونیم بود یکیش 4 خداروشکر عالی بوده

خداروشکر الان چند سالته چشمای منم یکی ۳/۷۵ اون یکی ۳/۵۰ کلا دو سال ثابت مونده،ببخشید میشه از دردش بگین چطوری چ حسی داره چشم 

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
دردش چطوره عزیزم ؟  میگن شبه اول و دوم  وحشتناک درد داره همین طوره ؟

اگه مسکن بخوری ن درد نداره از الان تلقین نکن

داداشم عمل کرد اون خیلی بد مریضه درد داشت اما من همش تو خونه راه میرفتم کلا شنگول بودم