سلام مامانا
میخوام یه نوضیحی بدم در مورد شروع سوپ به بچه
بهتر از همه اینه که بالای شش ماه سوپ شروع کنید قبل از شش ماه با توجه به اینکه بعضی بچه ها رفلاکس دارن با مشورت پزشک میتونید زودتر شروع کنید
اولین قدم برای اینکه بچه رو سوپ خور کنید دادن آب گوشت به بچست
بهترین روش پخت هم استفاده از شیشه مربا خوری با در فلزیه
اول چک کنید شیشه سالم باشه بعد یه مقدار گوشت ماهیچه یا گوشت مرغ محلی ( هورمونی نباشه) بندازید تو شیشه و سه چهار قاشق آب جوشیده سرد شده اضافه کنید در شیشه رو محکم کنید بندازید تو کتریه آب وقتی آب کتری جوش اومد زیرشو کم کنید بعد از شش تا هشت ساعت شیشه رو در بیارید خنک که شد آب گوشت رو بدید به بچه اگر بچه حساسیت نداشت تا چند روز که آب گوشت رو دادید حالا اینبار برنج خیس خورده یا نیم دانه یا آرد برنج به گوشت داخل شیشه اضافه کنید
بعد دو روز میتونی سیب زمینی اضافه کنید
بعد از دو سه روز هویج
بعد کدو حلوایی
بعد کدو سبز
بعد جعفری
...
این موادی که میگم رو میتونید تو سوپ بچه ۶ ماهه اضافه کنید ولی حواستون باشه هر کدوم رو چند روز تنهایی با گوشتو برنج ریزید تا هم بچه به مزش آشنا بشه هم اگه حساسیت داشت بدونید از کدوم مادست
و اینکه همه موادی که میگم ذو همیشه تو سوپ نریزید هر روز چند تاشونو قاطی کنید که طعم سوپتون متنوع باشه که بچه از غذا زده نشه
این مواد تو سوپ بچه شش ماهه میشه اضافه کرد
۱ گوشت ماهیچه یا مرغ محلی
۲ سیب زمینی
۳ هویج
۴ برنج یا آرد برنج
۵ کدو حلوایی
۶ کدو سبز
۷ جعفری خرد شده
۸ لوبیا سبز
۹ ادویه ای که میتونید به سوپ بچه اضافه کنید یکم زرد چوبه یا یکم دارچین که گاها اضافه بشه مثلا در هفته یک دو بار دارچین دو سه بار زرد چوبه
۱۰ وقتی که مواد پخته شد میتونید آخرش یکم روغن زیتون یا کره یا ام سی تی اویل به سوپ اضافه کنید
نکته : نمک زیر یکسال ممنوعه اضافه نکنید
میتونید بجای اینکه توی شیشه بخار پز کنید تو قابلمه درست کنید هرچند ارزش غذایی سوپ شیشه ای خیلی بالاتره چون مواد داخل شیشه بخار پز میشه
میتونید عصاره قلم گوسفند درست کنید توی قالب یخ بزارید و هر بار یه قالب عصاره قلم بریزید داخل سوپش و وقتی بزرگتر شد میتونید عصاره پای مرغ رو هم به همین روش توی یخچال نگه دارید و به سوپ اضافه کنید
میتونید هویج کدو لوبیا سبز .... بصورت نپخته قطعه های کوچک کوچک بسته بندی کنید هر بار از فریز استفاده کنید