2777
2789
عنوان

شروع سوپ برای بچه

5522 بازدید | 44 پست

سلام مامانا

میخوام یه نوضیحی بدم در مورد شروع سوپ به بچه

بهتر از همه اینه که بالای شش ماه سوپ شروع کنید قبل از شش ماه با توجه به اینکه بعضی بچه ها رفلاکس دارن با مشورت پزشک میتونید زودتر شروع کنید

اولین قدم برای اینکه بچه رو سوپ خور کنید دادن آب گوشت به بچست

بهترین روش پخت هم استفاده از شیشه مربا خوری با در فلزیه

اول چک کنید شیشه سالم باشه بعد یه مقدار گوشت ماهیچه یا گوشت مرغ محلی ( هورمونی نباشه) بندازید تو شیشه و سه چهار قاشق آب جوشیده سرد شده اضافه کنید در شیشه رو محکم کنید بندازید تو کتریه آب وقتی آب کتری جوش اومد زیرشو کم کنید بعد از شش تا هشت ساعت شیشه رو در بیارید خنک که شد آب گوشت رو بدید به بچه اگر بچه حساسیت نداشت تا چند روز که آب گوشت رو دادید حالا اینبار برنج خیس خورده یا نیم دانه یا آرد برنج به گوشت داخل شیشه اضافه کنید

بعد دو روز میتونی سیب زمینی اضافه کنید

بعد از دو سه روز هویج

بعد کدو حلوایی

بعد کدو سبز

بعد جعفری

...

این موادی که میگم رو میتونید تو سوپ بچه ۶ ماهه اضافه کنید ولی حواستون باشه هر کدوم رو چند روز تنهایی با گوشتو برنج ریزید تا هم بچه به مزش آشنا بشه هم اگه حساسیت داشت بدونید از کدوم مادست

و اینکه همه موادی که میگم ذو همیشه تو سوپ نریزید هر روز چند تاشونو قاطی کنید که طعم سوپتون متنوع باشه که بچه از غذا زده نشه

این مواد تو سوپ بچه شش ماهه میشه اضافه کرد

۱ گوشت ماهیچه یا مرغ محلی

۲ سیب زمینی

۳ هویج

۴ برنج یا آرد برنج

۵ کدو حلوایی

۶ کدو سبز

۷ جعفری خرد شده

۸ لوبیا سبز

۹ ادویه ای که میتونید به سوپ بچه اضافه کنید یکم زرد چوبه یا یکم دارچین که گاها اضافه بشه مثلا در هفته یک دو بار دارچین دو سه بار زرد چوبه  

۱۰ وقتی که مواد پخته شد میتونید آخرش یکم روغن زیتون یا کره یا ام سی تی اویل به سوپ اضافه کنید

نکته : نمک زیر یکسال ممنوعه اضافه نکنید

میتونید بجای اینکه توی شیشه بخار پز کنید تو قابلمه درست کنید هرچند ارزش غذایی سوپ شیشه ای خیلی بالاتره چون مواد داخل شیشه بخار پز میشه

میتونید عصاره قلم گوسفند درست کنید توی قالب یخ بزارید و هر بار یه قالب عصاره قلم بریزید داخل سوپش و وقتی بزرگتر شد میتونید عصاره پای مرغ رو هم به همین روش توی یخچال نگه دارید و به سوپ اضافه کنید

میتونید هویج کدو لوبیا سبز .... بصورت نپخته قطعه های کوچک کوچک بسته بندی کنید هر بار از فریز استفاده کنید

مرسی عزیزم 

بچه من سوپ نمیخوره 

همش میخاد حریره بخونه 

چکار کنم بنظرتون

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچم واکسن چهار ماهگیشو زدم کی بدم بهش خوبه

اگه وزنگیریش خوبه و رفلاکس نداره شش ماهگی شروع کن اگر وزنش کمه و رفلاکسیه دو هفته دیگه اول از فرنی شروع کن 

برای فرنی هم آرد برنج رو خودت درست کن 

بخاطر سم آرسینیک برنج رو ۱۵ تا ۲۰ ساعت بزار خیس بخوره و چند بار آبشو عوض کن بزار تو دمای خونه رو یه پارچه تمیز خشک بشه بعد اگه خودت دستگاه داری خودت آسیاب کن نداری ببر بیرون آسیابش کنن 

اولین فرنی اینجوری درست میشه : 

یه قاشق آرد برنج با ته استکان آب جوشیده بریز توی قابلمه روی شعله دائم همبزن که گوله نشه آخرش اندازه نصف حبه قند بهش نبات بزن که سردی برنج رو بگیره وقتی خنک شد از شیر خودت یا شیر خشک ( یه پیمانه با آب ) اضافش کن تا غلظتش جوری بشه نه خشک باشه نه خیلی آبکی روز اول دو سه قاشق چای خوری روز بعد دو قاشق اضافه کن و دو وعده بده روز بعد دو قاشق اضافه کن و سه وعده بده بعد از ده روز میتونی حریره بادام بدی به بچه ( البته اگه رفلاکسی نباشه چون برا رفلاکس خوب نیست) حریره هم مثل فرنیه فقط چهار تا دونه بادام رو میندازی تو آب جوش بعد پوستشو میکنی و پودرش میکنیو همراه آرد برنج میپزی یه هفته هم حریره بده ابتدای پنج ماهگی یعنی دو هفته بعد از اینکه فرنی و حریره دادی  میتونی آب گوشتو شروع کنی . بعد به همون روش سوپش کنی 

مرسی عزیزم  بچه من سوپ نمیخوره  همش میخاد حریره بخونه  چکار کنم بنظرتون

سرلاک برنج برای بچه بالای چهار ماه 

سرلاک گندم و سرلاک سه غله بالای هفت ماه 

سرلاک پنج غله برای هشت ماه به بالا 

میان وعده برای بچه بجای بیسکوییت مادر میتونی بدی 

چون سوپ نمیخوره آب گوشت خالی میتونی 

سبزیجاتو هم میتونی پوره کنی بدی بهش 

یعنی سیب زمینی پخته 

کدو حلوایی پخته 

هویج پخته 

له کنید با کره بدید 

فرنی که درست کردید وقتی خنک شد میتونید سیب پوست کنده یا گلابی پوست کنده یا موز داخل فرنی رنده کنید میتونید کدو حلوایی یا هویج له شده به فرنی اضافه کنید 

یه مدت که بگذره ذاعقه بچه کم کم به مواد عادت میکنه میتونید سوپش کنید

سرلاک برنج برای بچه بالای چهار ماه  سرلاک گندم و سرلاک سه غله بالای هفت ماه  سرلاک پنج غ ...

مممنونم گلم 

به امیدخدا 

اینجوری که سختمه خیلی بد غذاست 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

آها راستی شلغم هم میتونید به بچه شش ماه بدید .

برای میان وعده پوره سبزیجات میشه به بچه بدید 

یعنی سیب زمینی له شده با کره و شیر خشک یا شیر خودتون قاطی کنید بدید 

به همین روش شلغم کدوحلوایی هویج ...

پسرمن رفلاکس داره۴ماهگی شروع کردم

بیشتر لعاب برنج دادم

دوبارم فرنی

ولی احساس میکنم حالش بدتر شده

ینی بخاطر ایناس؟؟؟

۴روز دیگ وارد۶ماه میشه

بـِخند بِزار هَمه بِفَهمَن قَوى تَر اَز ديروزى!♡
مممنونم گلم  به امیدخدا  اینجوری که سختمه خیلی بد غذاست

دختر منم رفلاکس داره خیلی کم میخوره بزور شیر میخوره غذارو هم زیاد علاقه نداره کلا خوش خور نیست بد وزن میگیره چند بار هم هست مریض شده . دختر من نمیخوره اما اگه بچه شما میخوره سیبو گلابی رو برای میان وعده کمی بپز له کن بده بخوره آواکادو و موز هم خوبه برا وزنگیری

پسرمن رفلاکس داره۴ماهگی شروع کردم بیشتر لعاب برنج دادم دوبارم فرنی ولی احساس میکنم حالش بدتر شده ...

عزیزم دیگه لعاب برنج نده لعاب برنج منسوخ شده دلیلشم اینه برنج بخاطر سم آرسنیک باید چندین ساعت شسته بشه و خیس بخوره . اون برنجو اگه بپزی دیگه املاحی تو لعابش نمیاد اگرم خوب خیس نخوره که سمش خارج نمیشه ‌‌ . اس امپرازول بهش دادی؟

دختر منم رفلاکس داره خیلی کم میخوره بزور شیر میخوره غذارو هم زیاد علاقه نداره کلا خوش خور نیست بد وز ...

نمیخوره اینم 

خیلی بد غذاست خیلی

پسرمن رفلاکس داره۴ماهگی شروع کردم بیشتر لعاب برنج دادم دوبارم فرنی ولی احساس میکنم حالش بدتر شده ...

نه اتفاقا غذای جامد رفلاکسو بهبود میده . ولی اگه زیاد داده بشه تشدیدش میکنه احتمالا زیاد بهش میدی که بدتر شده .

چند ماهشه وزنش چقدره؟

۹ ماهگیش ۹ کیلو بود 

الان ۱۰ ماهشه نبردم

خیلللللی شیر خودمو میمکه

خودم شدم پوست و استخون 

۹ ماهگیش ۹ کیلو بود  الان ۱۰ ماهشه نبردم خیلللللی شیر خودمو میمکه خودم شدم پوست و استخون&nbs ...

تو این سن دیگه باید خیلی چیزا بخوره که سعی کن بیشتر به غذا بندازیش یکمم شیر خشک کمکی بهش بده بنظرم